Închide meniul
EXCLUSIV

„Ne ajuţi să zburăm spre EURO?” „Dragonul” Radu Drăguşin, promisiune uriaşă înaintea dublei cu Israel şi Elveţia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 noiembrie 2023, 20:30

Reclamă
„Ne ajuţi să zburăm spre EURO? „Dragonul Radu Drăguşin, promisiune uriaşă înaintea dublei cu Israel şi Elveţia

Radu Drăguşin, promisiune uriaşă înaintea dublei cu Israel şi Elveţia

Captură AntenaSport

Radu Drăguşin a făcut o promisiune uriaşă înaintea dublei cu Israel şi Elveţia. Fundaşul de la Genoa are un moral fabulos, după ce a reuşit să marcheze pentru echipa sa de club în victoria cu Verona, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a venit cu un singur gând la naţională: să califice România la EURO. Finala cu Elveţia este pe 21 noiembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Dragonul” Radu Drăguşin, promisiune uriaşă înaintea dublei cu Israel şi Elveţia

„(Reporter: Fanii ţi-au pus porecla ‘Dragonul’. Ne ajuţi să zburăm spre Euro?) O să vă ajut! Sper să vă ajut şi să mergem la Euro împreună!”, a spus Radu Drăguşin în exclusivitate la AntenaSport.

Radu Drăguşin i-a transmis lui Alberto Gilardino un mesaj fabulos, din cinci cuvinte, după golul marcat în Genoa – Verona 1-0

Radu Drăguşin i-a transmis lui Alberto Gilardino un mesaj fabulos, din cinci cuvinte, după ce a înscris un gol de senzaţie în meciul Genoa – Verona, scor 1-0, în etapa a 12-a din Serie A. Fundaşul central român a reuşit un gol de atacant veritabil şi i-a adus echipei lui trei puncte uriaşe.

Internaționalul român a punctat în minutul 44, cu un voleu de excepție. Fundașul naționalei României a preluat balonul în interiorul careului, după o pasă de la Haps, și fără să stea pe gânduri, a șutat imparabil în poarta celor de la Verona.

Reclamă

La finalul partidei, Drăguşin s-a îmbrăţişat cu Gilardino şi i-a transmis un mesaj savuros. Chiar antrenorul lui Genoa a anunţat, la microfonul Sky Sport, ce a discutat cu românul.

A venit la mine, la finalul meciului, şi mi-a spus: ‘Aproape la fel ca tine!’. Este plăcut să vezi că un jucător de-al tău înscrie astfel de goluri şi că, mai mult decât atât, este fundaş. Au fost trei puncte mari şi importante.

Am jucat împotriva unei echipe rănite, am reuşit să menţinem posesia şi să avem 4-5 ocazii de a marca. Pe final ne-am apărat. Am pierdut puncte jucând mai bine decât în seara aceasta, dar anumite partide te conduc spre un alt tip de fotbal şi e bine să te adaptezi. Acum am fost buni împotriva unei echipe care a stat bine din punct de vedere fizic„, a declarat Alberto Gilardino, citat de tuttosport.com.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a făcut referire la golurile spectaculoase marcate, de-a lungul carierei, de Gilardino. Fostul atacant a înscris pe bandă rulantă la Parma, AC Milan, Fiorentina, Genoa, Bologna şi Palermo. Are şi 19 goluri în 57 de selecţii la naţionala Italiei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” Vezi toate știrile
Citește și