Închide meniul
EXCLUSIV

„Ne ajuţi să zburăm spre EURO?” „Dragonul” Radu Drăguşin, promisiune uriaşă înaintea dublei cu Israel şi Elveţia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 noiembrie 2023, 20:30

Reclamă
„Ne ajuţi să zburăm spre EURO? „Dragonul Radu Drăguşin, promisiune uriaşă înaintea dublei cu Israel şi Elveţia

Radu Drăguşin, promisiune uriaşă înaintea dublei cu Israel şi Elveţia

Captură AntenaSport

Radu Drăguşin a făcut o promisiune uriaşă înaintea dublei cu Israel şi Elveţia. Fundaşul de la Genoa are un moral fabulos, după ce a reuşit să marcheze pentru echipa sa de club în victoria cu Verona, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a venit cu un singur gând la naţională: să califice România la EURO. Finala cu Elveţia este pe 21 noiembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Dragonul” Radu Drăguşin, promisiune uriaşă înaintea dublei cu Israel şi Elveţia

„(Reporter: Fanii ţi-au pus porecla ‘Dragonul’. Ne ajuţi să zburăm spre Euro?) O să vă ajut! Sper să vă ajut şi să mergem la Euro împreună!”, a spus Radu Drăguşin în exclusivitate la AntenaSport.

Radu Drăguşin i-a transmis lui Alberto Gilardino un mesaj fabulos, din cinci cuvinte, după golul marcat în Genoa – Verona 1-0

Radu Drăguşin i-a transmis lui Alberto Gilardino un mesaj fabulos, din cinci cuvinte, după ce a înscris un gol de senzaţie în meciul Genoa – Verona, scor 1-0, în etapa a 12-a din Serie A. Fundaşul central român a reuşit un gol de atacant veritabil şi i-a adus echipei lui trei puncte uriaşe.

Internaționalul român a punctat în minutul 44, cu un voleu de excepție. Fundașul naționalei României a preluat balonul în interiorul careului, după o pasă de la Haps, și fără să stea pe gânduri, a șutat imparabil în poarta celor de la Verona.

Reclamă

La finalul partidei, Drăguşin s-a îmbrăţişat cu Gilardino şi i-a transmis un mesaj savuros. Chiar antrenorul lui Genoa a anunţat, la microfonul Sky Sport, ce a discutat cu românul.

A venit la mine, la finalul meciului, şi mi-a spus: ‘Aproape la fel ca tine!’. Este plăcut să vezi că un jucător de-al tău înscrie astfel de goluri şi că, mai mult decât atât, este fundaş. Au fost trei puncte mari şi importante.

Am jucat împotriva unei echipe rănite, am reuşit să menţinem posesia şi să avem 4-5 ocazii de a marca. Pe final ne-am apărat. Am pierdut puncte jucând mai bine decât în seara aceasta, dar anumite partide te conduc spre un alt tip de fotbal şi e bine să te adaptezi. Acum am fost buni împotriva unei echipe care a stat bine din punct de vedere fizic„, a declarat Alberto Gilardino, citat de tuttosport.com.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a făcut referire la golurile spectaculoase marcate, de-a lungul carierei, de Gilardino. Fostul atacant a înscris pe bandă rulantă la Parma, AC Milan, Fiorentina, Genoa, Bologna şi Palermo. Are şi 19 goluri în 57 de selecţii la naţionala Italiei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și