Închide meniul

Murat Yakin nu a uitat finalul de coşmar din meciul tur, înainte de România – Elveţia: „Am primit două goluri enervante”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 noiembrie 2023, 18:09

Reclamă
Murat Yakin nu a uitat finalul de coşmar din meciul tur, înainte de România – Elveţia: „Am primit două goluri enervante

Murat Yakin nu a uitat finalul de coşmar din meciul tur, înainte de România - Elveţia

Profimedia

Murat Yakin nu a uitat finalul de coşmar din meciul tur, înainte de România – Elveţia. România a obţinut un punct dramatic în meciul tur cu elveţienii, după două goluri marcate de Mihăile în finalul de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Elveţia va fi marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, şi va decide câştigătoarea grupei. Românie se află pe primul loc în grupă, cu 19 puncte, în timp ce naţionala lui Murat Yakin are 17 puncte.

Murat Yakin nu a uitat finalul de coşmar din meciul tur, înainte de România – Elveţia

”În tur, a fost un meci pe care l-am dominat complet, dar în care am primit două goluri enervante cu puțin timp înainte de final. Românii au o echipă interesantă, care poate juca fotbal.

Ambele echipe sunt calificate și pot juca fără presiune, dar cred că vom domina jocul mâine”, a spus Murat Yakin la conferinţa de presă.

Edi Iordănescu, înainte de România – Elveţia: „E datoria noastră să rămânem neînvinși!”

Edi Iordănescu a vorbit înaintea meciului România – Elveţia, care va decide în ce urna valorică ne vom afla la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024. Tricolorii sunt deja calificaţi, dar un eşec îi duce în ultima urnă, având şanse mari să prindem o „grupă a morţii” la Euro.

Reclamă

„Am îndeplinit obiectivul, dar acum avem altă țintă. Am șansă să terminăm pe locul 1 și e datoria noastră să rămânem neînvinși. Nu va fi deloc ușor, dar trebuie să dăm totul pentru asta. Dacă vom termina pe locul 1 vom avea mai multe avantaje. Cu Elveția va fi confruntare pe viață și pe moarte. Și să nu fi foarte triști dacă nu vom reuși.

A fost bucuria mare, dar acum suntem din nou cu picioarele pe pământ. Dacă e ceva ce mă pune în gardă va fi să ne refacem din punct de vedere energetic. Cu bucuria după meciul cu Israel, e clar că am ieșit puțin din concentrare.

A fost bucuria mare, dar acum suntem din nou cu picioarele pe pământ. Dacă e ceva ce mă pune în gardă va fi să ne refacem din punct de vedere energetic. Cu bucuria după meciul cu Israel, e clar că am ieșit puțin din concentrare.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur că suntem din nou acasă, că ne-am îndeplinit obiectivul și că am făcut românii fericiți. Am preferat azi să aducem mai mulți jucători la conferință pentru că ei sunt actorii principali și ne-am dorit ca fanii să vadă cât mai mulți dintre ei.

Am trăit momente euforice incredibile după această performanță, am îndeplinit un obiectiv în care puțin credeau. Ne așteaptă acum un joc cu importanță mare, care ne obligă. Elveția va veni foarte motivată și rănită. Elveția, spre deosebire de noi, nu a trăit momente de euforie pentru că e sub obiectivul impus”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și