Închide meniul

Ion Nicolaescu l-a depăşit pe Robert Lewandowski! Performanţa impresionantă a internaţionalului moldovean

Alex Masgras Publicat: 21 noiembrie 2023, 12:35

Reclamă
Ion Nicolaescu l-a depăşit pe Robert Lewandowski! Performanţa impresionantă a internaţionalului moldovean

Ion Nicolaescu l-a depăşit pe Robert Lewandowski

Ion Nicolaescu, în Cehia - Moldova / Profimedia

Ion Nicolaescu l-a depăşit pe Robert Lewandowski! Atacantul moldovean al celor de la Heerenven a avut parte de o campanie de calificare impresionantă, chiar dacă Moldova nu a reuşit calificarea la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cehia s-a impus cu 3-0 în faţa Moldovei în ultima etapă şi a obţinut biletele pentru EURO 2024. Cu toate acestea, Ion Nicolaescu a realizat o performanţă impresionantă, fiind cel mai bun marcator al grupei E.

Ion Nicolaescu l-a depăşit pe Robert Lewandowski!

Grupa E a produs una dintre cele mai mari surprize din preliminariile EURO 2024. Polonia a terminat doar pe locul 3, într-o grupă care părea accesibilă, cu Albania, Cehia, Moldova şi Insulele Feroe.

Polonezii nu s-au putut bucura de un Robert Lewandowski în cea mai bună formă, starul de la Barcelona având prestaţii modeste în aceste preliminarii. El a înscris 3 goluri, unul dintre ele fiind marcat din penalty.

Cel mai bun marcator al grupei a fost Ion Nicolaescu, cel care a marcat în aceste preliminarii 4 goluri. Acest lucru reprezintă o premieră pentru fotbalul din Moldova.

Reclamă

Clasamentul golgheterilor din Grupa E a preliminariilor EURO 2024

Cotat la 1 milion de euro pe transfermarkt.com, Ion Nicolaescu a marcat 2 goluri în acest sezon de Eredivisie. El a marcat şi în ultima etapă de campionat, cu Vitesse.

A calificat echipa la EURO 2024 şi şi-a anunţat demisia după câteva minute

Jaroslav Silhavy nu va mai continua pe banca naţionalei Cehiei. După ce a învins Moldova cu 3-0, Cehia a obţinut calificarea la EURO 2024. Cu toate acestea, jucătorii vor merge fără Silhavy în Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Selecţionerul care a preluat naţionala în septembrie 2018 a anunţat imediat după confruntarea cu Moldova că nu va mai continua. El l-a anunţat şi pe preşedintele federaţiei, Petr Fouska, susţinând că presiunea uriaşă a contribuit din plin la decizia luată:

„Deși acum suntem fericiți, am decis deja înaintea jocului că nu voi mai continua. I-am spus și lui Petr Fouska (n.r. președintele Federației de Fotbal din Cehia).

Presiunea a fost enormă, uneori nu m-am putut înțelege nici măcar pe mine. Asta a contribuit la decizia mea”, a declarat Jaroslav Silhavy, potrivit fotbal.cz.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:37 Farul Constanţa – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” Vezi toate știrile
Citește și