Închide meniul

Ion Nicolaescu l-a depăşit pe Robert Lewandowski! Performanţa impresionantă a internaţionalului moldovean

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 noiembrie 2023, 12:35

Ion Nicolaescu l-a depăşit pe Robert Lewandowski! Performanţa impresionantă a internaţionalului moldovean

Ion Nicolaescu l-a depăşit pe Robert Lewandowski

Ion Nicolaescu, în Cehia - Moldova / Profimedia

Ion Nicolaescu l-a depăşit pe Robert Lewandowski! Atacantul moldovean al celor de la Heerenven a avut parte de o campanie de calificare impresionantă, chiar dacă Moldova nu a reuşit calificarea la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cehia s-a impus cu 3-0 în faţa Moldovei în ultima etapă şi a obţinut biletele pentru EURO 2024. Cu toate acestea, Ion Nicolaescu a realizat o performanţă impresionantă, fiind cel mai bun marcator al grupei E.

Ion Nicolaescu l-a depăşit pe Robert Lewandowski!

Grupa E a produs una dintre cele mai mari surprize din preliminariile EURO 2024. Polonia a terminat doar pe locul 3, într-o grupă care părea accesibilă, cu Albania, Cehia, Moldova şi Insulele Feroe.

Polonezii nu s-au putut bucura de un Robert Lewandowski în cea mai bună formă, starul de la Barcelona având prestaţii modeste în aceste preliminarii. El a înscris 3 goluri, unul dintre ele fiind marcat din penalty.

Cel mai bun marcator al grupei a fost Ion Nicolaescu, cel care a marcat în aceste preliminarii 4 goluri. Acest lucru reprezintă o premieră pentru fotbalul din Moldova.

Reclamă

Clasamentul golgheterilor din Grupa E a preliminariilor EURO 2024

Cotat la 1 milion de euro pe transfermarkt.com, Ion Nicolaescu a marcat 2 goluri în acest sezon de Eredivisie. El a marcat şi în ultima etapă de campionat, cu Vitesse.

A calificat echipa la EURO 2024 şi şi-a anunţat demisia după câteva minute

Jaroslav Silhavy nu va mai continua pe banca naţionalei Cehiei. După ce a învins Moldova cu 3-0, Cehia a obţinut calificarea la EURO 2024. Cu toate acestea, jucătorii vor merge fără Silhavy în Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Selecţionerul care a preluat naţionala în septembrie 2018 a anunţat imediat după confruntarea cu Moldova că nu va mai continua. El l-a anunţat şi pe preşedintele federaţiei, Petr Fouska, susţinând că presiunea uriaşă a contribuit din plin la decizia luată:

„Deși acum suntem fericiți, am decis deja înaintea jocului că nu voi mai continua. I-am spus și lui Petr Fouska (n.r. președintele Federației de Fotbal din Cehia).

Presiunea a fost enormă, uneori nu m-am putut înțelege nici măcar pe mine. Asta a contribuit la decizia mea”, a declarat Jaroslav Silhavy, potrivit fotbal.cz.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și