Închide meniul

A calificat echipa la EURO 2024 şi şi-a anunţat demisia după câteva minute: „Nu m-am putut înţelege nici măcar pe mine”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 noiembrie 2023, 9:44

A calificat echipa la EURO 2024 şi şi-a anunţat demisia după câteva minute: „Nu m-am putut înţelege nici măcar pe mine

A calificat echipa la EURO 2024 şi şi-a anunţat demisia după câteva minute

Jaroslav Silhavy, fostul selecţioner al Cehiei, în timpul meciului cu Moldova / Profimedia

Jaroslav Silhavy calificat echipa la EURO 2024 şi şi-a anunţat demisia după câteva minute. Decizia şocanta a venit imediat după victoria în faţa Moldovei cu 3-0, victorie care a asigurat prezenţa cehilor la turneul final dn 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cehia a încheiat pe locul al doilea grupa de calificare, chiar dacă a avut acelaşi număr de puncte cu Albania, formaţia de pe primul loc, care a avut avanrajelor rezultatelor din meciurile directe.

A calificat echipa la EURO 2024 şi şi-a anunţat demisia după câteva minute

Jaroslav Silhavy nu va mai continua pe banca naţionalei Cehiei. După ce a învins Moldova cu 3-0, Cehia a obţinut calificarea la EURO 2024. Cu toate acestea, jucătorii vor merge fără Silhavy în Germania.

Selecţionerul care a preluat naţionala în septembrie 2018 a anunţat imediat după confruntarea cu Moldova că nu va mai continua. El l-a anunţat şi pe preşedintele federaţiei, Petr Fouska, susţinând că presiunea uriaşă a contribuit din plin la decizia luată:

„Deși acum suntem fericiți, am decis deja înaintea jocului că nu voi mai continua. I-am spus și lui Petr Fouska (n.r. președintele Federației de Fotbal din Cehia).

Reclamă

Presiunea a fost enormă, uneori nu m-am putut înțelege nici măcar pe mine. Asta a contribuit la decizia mea”, a declarat Jaroslav Silhavy, potrivit fotbal.cz.

Silhavy se afla la naţionala Cehiei din septembrie 2018. În această perioadă, el a înregistrat 26 de victorii, 10 egaluri şi 10 înfrângeri. El a calificat naţionala Cehiei şi la EURO 2020, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

San Marino a scris istorie în minutul 90+7 al meciului cu Finlanda!

San Marino este ultima echipă din clasamentul FIFA, dar micuţa naţională din Europa nu va uita prea curând preliminariile EURO 2024. Chiar dacă a încheiat şi această calificare cu înfrângeri pe linie, jucătorii din San Marino au realizat o formaţie istorică.

În ultima etapă, Finlanda s-a impus cu 2-1, golul marcat de San Marino fiind marcat în minutul 90+7, de Berardi, din lovitură de la 11 metri. Reuşita acestuia a reprezentat un moment istoric pentru naţionala lui Fabrizio Constantini, care a marcat pentru prima oară în istorie în trei meciuri consecutive.

Seria incredibilă a lui San Mairno a început pe teren propriu, cu Danemarca, în înfrângerea cu 2-1. Atunci, Golinucci a marcat golul egalizator în minutul 61. A urmat reuşita lui Franciosi din meciul din Kazahstan, pierdut cu 3-1, pentru ca istoria să se scrie la partida cu Finlanda.

San Marino a încheiat Grupa H pe ultimul loc, dar cu trei goluri înscrise. Danemarca şi Slovenia au obţinut calificarea la EURO 2024, Slovenia câştigând în ultima etapă meciul cu Kazahstan cu 2-1, echipă cu care s-a luptat până în ultimul minut pentru locul al doilea al grupei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și