Închide meniul

Ce trebuie să facă Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu pentru a ieși din grupele Ligii Campionilor Asiei. Situația, după etapa a 5-a

Alex Ioniță Publicat: 29 noiembrie 2023, 18:24

Reclamă
Ce trebuie să facă Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu pentru a ieși din grupele Ligii Campionilor Asiei. Situația, după etapa a 5-a

Ce trebuie să facă Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu pentru a ieși din grupele Ligii Campionilor Asiei

Colaj Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu / Instagram - Profimedia

Ce trebuie să facă Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu pentru a ieși din grupele Ligii Campionilor Asiei. Care sunt formațiile care s-au calificat, sau cele care luptă pentru calificarea în fazele eliminatorii ale competiției care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul etapei a 5-a, starurile formațiilor din zona golfului, dar și echipele lui Cosmin Olăroiu și Dan Petrescu au oferit un spectacol de excepție, în partidele jucate. În rândurile următoare veți putea vedea situația din grupe, dar și șansele formațiilor la calificare.

Situația grupelor din Liga Campionilor Asiei, după meciurile din etapa a 5-a. Cine luptă pentru calificare

În momentul de față, echipa lui Cosmin Olăroiu, Al-Sharjah, se află pe locul al 2-lea în Grupa B, cu 8 puncte. Pentru a obține calificarea directă, echipa românului trebuie să o învingă în ultima etapă pe Al-Faisaly și ca cei de la Nasaf Qarshi să se încurce. Totuși, Al Sharjah se poate califica și de pe poziția secundă. (FORMATUL COMPETIȚIEI ESTE EXPLICAT ÎN RÂNDURILE DE MAI JOS).

De cealaltă parte, echipa lui Dan Petrescu nu mai are nicio șansă la obținerea primului loc în grupă, iar astfel, cei de la Jeonbuk au nevoie de o victorie în următoarea etapă, pentru a spera la calificarea de pe locul al 2-lea.

Având în vedere formatul actual al competiției, din fiecare grupă se califică direct în fazele eliminatorii formațiile care se vor afla, la finalul partidelor, pe prima poziție.

Reclamă

Grupele din Liga Campionilor Asiei sunt împărțite în două zone. Zona de vest, în care evoluează echipe din zona arabă și din Orient, și zona de est, în care evoluează formații din China, Coreea, Indochina și alte țări aferente zonei respective.

Din cadrul acestor zone se mai califică în fazele eliminatorii primele 3 cluburi, în ordinea punctelor obținute, care se vor situa pe poziția a 2-a în grupe.

Iată stiuația grupelor din Liga Campionilor Asiei, după meciurile din etapa a 5-a:

Grupa A

Reclamă 4 / 0/3

1. Al-Ain – 12 puncte
2. Pakhtakor – 7 puncte
3. Al-Feiha – 6 puncte
4. Ahal – 4 puncte

Grupa B

1. Nasaf Qarshi – 10 puncte
2. Al-Sharjah – 8 puncte
3. Al-Sadd – 7 puncte
4. Al-Faisaly – 3 puncte

Grupa C

1. Al-Ittihad – 12 puncte
2. Sepahan – 10 puncte
3. Al-Quwa – 7 puncte
4. QKMK – 0 puncte

Grupa D

1. Al-Hilal – 13 puncte
2. Navbahor Namangan – 10 puncte
3. Nasaji Mazandaran – 6 puncte
4. Mumbai City – 0 puncte

Reclamă

Grupa E

1. Al-Nassr – 13 puncte
2. Persepolis – 8 puncte
3. Al-Duhail – 4 puncte
4. Istiqlol Dushanbe – 2 puncte

Grupa F

1. Bangkok – 13 puncte
2. Jeonbuk – 9 puncte
3. Lion City – 6 puncte
4. Kitchee – 1 punct

Grupa G

1. Shandong Taishan – 12 puncte
2. Incheon – 9 puncte
3. Yokohama – 9 puncte
4. Kaya – 0 puncte

Grupa H

1. Kofu – 8 puncte
2. Melbourne City – 8 puncte
3. Buriram – 6 puncte
4. Zhejiang – 6 puncte

Grupa I

1. Kawasaki – 15 puncte
2. Ulsan Hyundai – 9 puncte
3. Johor DT – 6 puncte
4. Pathum United – 0 puncte

Grupa J

1. Pohang – 15 puncte
2. Urawa – 7 puncte
3. Wuhan Three Towns – 4 puncte
4. Hanoi FC – 3 puncte

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular pe Santiago Bernabeu! Ocazie uriaşă ratată de român 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul Vezi toate știrile
Citește și