Închide meniul
VIDEO

Gol superb marcat în Liga Campionilor Asiei! Mirzhakhon Mirakhmadov, execuţie acrobatică în Air Force Club – AGMK

Alex Masgras Publicat: 4 decembrie 2023, 15:54

Reclamă
Gol superb marcat în Liga Campionilor Asiei! Mirzhakhon Mirakhmadov, execuţie acrobatică în Air Force Club – AGMK

Gol superb marcat în Liga Campionilor Asiei

Golul marcat de Mirzhakhon Mirakhamdov în Air Force Club - AGMK / Captură Antena Sport

Gol superb marcat în Liga Campionilor Asiei! Mirzhakhon Mirakhamdov, atacantul de 26 de ani din Uzbekistan, a înscris cel mai frumos gol din primul meci al zilei din Liga Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Competiţia cu jucători a căror valoare depăşeşte un miliard de euro se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Gol superb marcat în Liga Campionilor Asiei!

Partida din Irak dintre Air Force Club şi AGMK a început cum nu se putea mai prost pentru oaspeţi. Gazdele au deschis scorul în minutul 14 prin Ameer, iar avantajul a fost majorat un minut mai târziu, după reuşita lui Atchou. În minutul 42, formaţia din Irak a marcat şi prin Qasim, stabilind scorul de la pauză, 3-0.

Chiar dacă formaţia din Irak a dominat partida şi a condus cu 3-0 încă din primele 45 de minute, cel mai frumos gol al partidei a fost marcat de AGMK. Echipa din Uzbekistan a înscris prin Mirzhakhon Mirakhamdov în minutul 62 şi a redus din diferenţă.

Atacantul de 26 de ani din Uzbekistan a înscris cu o execuţie acrobatică. Cu spatele la poartă, el şi-a lobat adversarii şi a trimis balonul în plasă.

Reclamă

Programul meciurilor de luni din Liga Campionilor Asiei, transmise în AntenaPLAY

Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

Valoarea loturilor echipelor prezente în Liga Campionilor Asiei este de peste un miliard de euro. Neymar este cel mai bine cotat jucător (50 de milioane de euro), fiind urmat de Sergej Milinkovic-Savic (40), Ruben Neves (40), Fabinho (38), Otavio (35), Malcom (30), Aleksandar Mitrovic (28), Sadio Mane (25), Cristiano Ronaldo (15) şi Karim Benzema (15).

Nivelul competiţiei a fost ridicat şi de investiţiile uriaşe făcute în fotbalul din Arabia Saudită. După venirea lui Cristiano Ronaldo, cluburile saudite au atras jucători precum francezul Karim Benzema, fostul ”Balonul de Aur”, mijlocaşul brazilian Fabinho sau atacantul senegalez Sadio Mane. Investiţia totală a fost de 875 milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Românii care au câştigat Liga Campionilor Asiei

Anghel Iordănescu a câştigat în două rânduri Liga Campionilor Asiei, cu Al-Hilal, în 2000, şi cu Al-Ittihad, în 2005. Răzvan Lucescu şi-a adjudecat şi el trofeul, în 2019.

Laurenţiu Reghecampf a fost şi el finalist al competiţiei, în 2014, atunci când Al-Hilal era învinsă de Western Sydney Wanderers, cu Mihai Pintilii pe teren. În 2015, Cosmin Olăroiu a pierdut şi el finala, în faţa lui Guangzhou Evergrande.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și