Închide meniul
VIDEO

Al-Ittihad – Sepahan 2-1, în AntenaPLAY. Au fost 18 goluri în meciurile zilei din Liga Campionilor Asiei

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2023, 22:02

Reclamă
Al-Ittihad – Sepahan 2-1, în AntenaPLAY. Au fost 18 goluri în meciurile zilei din Liga Campionilor Asiei

Programul din grupele Ligii Campionilor Asiei

Meciul dintre Al-Ittihad și Sepahan / Captură AntenaPLAY

Al-Ittihad – Sepahan 2-1 a fost doar unul dintre meciurile care au fost LIVE în AntenaPLAY. Programul meciurilor din grupele Ligii Campionilor Asiei a adus 5 meciuri. Ziua nu a fost una fericită pentru Cosmin Olăroiu, care a părăsit cea mai importantă competiție de pe continentul asiatic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După aceste rezultate, echipa lui Cosmin Olăroiu a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei, după ce a pierdut cu Al-Faisaly, scor 1-2, după ce a condus cu 1-0. Al-Sharjah a încheiat grupa pe locul al 3-lea. Meciurile zilei au adus totuși un spectacol de senzație. În aceaste partide s-au marcat 18 goluri, un număr incredibil pentru doar 5 partide care s-au văzut exclusiv în AntenaPLAY!

După aceste meciuri, o singură echipă și-a asigurat prezența în optimi. Este vorba despre Nasaf FC, care a remizat cu Al-Sadd, scor 2-2. De asemenea, aceștia au profitat și de eșecul formației lui Cosmin Olăroiu care a pierdut dramatic, în prelungiri, cu Al-Faisaly, scor 1-2, după ce a condus cu 1-0.

Al-Ittihad – Sepahan 2-1, în AntenaPLAY

UPDATE: Rezultatele zilei: meciurile care s-au văzut în AntenaPLAY

UPDATE: Final de meci în Al-Ittihad – Sepahan 2-1!

Reclamă

Min. 69 în Al-Ittihad – Sepahan 2-1! Jota a înscris cu noroc în poarta oaspeților.

Min. 48 în Al-Ittihad – Sepahan 1-1! Razaeian a restabilit egalitatea, cu o lovitură de cap.

Min. 15 în Al-Ittihad – Sepahan 1-0! Al-Amri a înscris un gol fabulos, din lovitură liberă!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Al-Ittihad – Sepahan – A început meciul!

Min 90+7 în Al-Faisaly – Al-Sharjah 1-2! Kamaregi a înscris, iar Cosmin Olăroiu a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei

Min. 90+4 în Al-Sadd – Nasaf 2-2! Bounedjah a restabilit egalitatea! Final uluitor de meci!

Min. 90 în Al-Faisaly – Al-Sharjah 1-1! Banihani a restabilit egalitatea!

Min. 90 în Al-Sadd – Nasaf 1-2! Jigauri a reușit „dubla” și a întors soarta meciului!

Min. 83 în Al-Sadd – Nasaf 1-1! Jigauri a restabilit egalitatea!

Min. 78 în Al-Hilal – Nassaji Mazandaran 2-1! Rahmati a înscris cu o reușită de senzație!

Reclamă

Min. 54 în Al-Hilal – Nassaji Mazandaran 2-0! Al-Dawasari a majorat diferența gazdelor, după ce l-a învins pe portar cu o execuție elegantă.

Min. 34 în Al-Faisaly – Al-Sharjah 0-1! Ben Larbi a înscris fără emoții! După o cursă de senzație a trimis balonul printre picioarele portarului, iar mingea s-a oprit direct în plasă!

Min. 6 în Al-Sadd – FC Nasaf 1-0! Uribe a trimis un șut de excepție de la distanță, iar portarul oaspeților a comis o gafă de proporții!

Min. 4 în Al-Hilal – Nassaji Mazandaran 1-0! Michael a înscris la o fază dificilă pentru arbitru! Balonul a trecut de linia porții, dar nu s-a oprit în plasă.

UPDATE: Au început meciurile: Al-Sadd – FC Nasaf, Al-Faisaly – Sharjah și Al-Hilal – Nassaji Mazadaran!

Fluier final în Air Force Club – AGMK 3-2!

Min. 90+5 în Air Force Club – AGMK 3-2! Boakye a marcat la ultima fază a meciului.

Min. 62 în Air Force Club – AGMK 3-1! Mirakhmadov a marcat un gol superb pentru oaspeţi.

Min. 42 în Air Force Club – AGMK 3-0! Qasim a înscris după ce a luat o acţiune pe cont propriu.

Min. 15 în Air Force Club – AGMK 2-0! Atchou a majorat diferenţa pentru gazde după un singur minut.

Min. 14 în Air Force Club – AGMK 1-0! Ameer a deschis scorul pentru gazde.

Min. 1: A început meciul dintre Air Force Club şi AGMK din Liga Campionilor Asiei.

Chiar dacă s-au calificat deja din faza grupelor, Al-Hilal şi Al-Ittihad promit spectacol în duelurile de pe teren propriu, cu Nassaji, respectiv Sepahan.

Programul meciurilor de luni din Liga Campionilor Asiei, transmise în AntenaPLAY

Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

Valoarea loturilor echipelor prezente în Liga Campionilor Asiei este de peste un miliard de euro. Neymar este cel mai bine cotat jucător (50 de milioane de euro), fiind urmat de Sergej Milinkovic-Savic (40), Ruben Neves (40), Fabinho (38), Otavio (35), Malcom (30), Aleksandar Mitrovic (28), Sadio Mane (25), Cristiano Ronaldo (15) şi Karim Benzema (15).

Nivelul competiţiei a fost ridicat şi de investiţiile uriaşe făcute în fotbalul din Arabia Saudită. După venirea lui Cristiano Ronaldo, cluburile saudite au atras jucători precum francezul Karim Benzema, fostul ”Balonul de Aur”, mijlocaşul brazilian Fabinho sau atacantul senegalez Sadio Mane. Investiţia totală a fost de 875 milioane de dolari.

Românii care au câştigat Liga Campionilor Asiei

Anghel Iordănescu a câştigat în două rânduri Liga Campionilor Asiei, cu Al-Hilal, în 2000, şi cu Al-Ittihad, în 2005. Răzvan Lucescu şi-a adjudecat şi el trofeul, în 2019.

Laurenţiu Reghecampf a fost şi el finalist al competiţiei, în 2014, atunci când Al-Hilal era învinsă de Western Sydney Wanderers, cu Mihai Pintilii pe teren. În 2015, Cosmin Olăroiu a pierdut şi el finala, în faţa lui Guangzhou Evergrande.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și