Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 decembrie 2023

Publicat: 8 decembrie 2023, 16:34 / Actualizat: 12 decembrie 2023, 16:05

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 decembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe As.ro poți afla cine este atacantul pe care Gigi Becali vrea să îl cumpere de la Sheriff Tiraspol.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 decembrie 2023

1. David Popovici, show total în AntenaPLAY

David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 200 m liber, de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt! „Regele Nataţiei” a obţinut al treilea timp în serii şi va lupta pentru finală live în AntenaPLAY şi pe AntenaStars.

2. Ianis Hagi, analizat înainte de EURO 2024

Reclamă

Ianis Hagi a fost analizat de un viitor adversar al României de la EURO 2024. „Nu este la fel de bun ca tatăl lui”, a declarat slovacul Hrosovski despre fiul „Regelui”.

3. Gigi Becali „sparge banca” pentru un atacant

Gigi Becali a anunţat trei transferuri la FCSB! Pentru a lua titlul, milionarul din Pipera e gata să plătească o sumă uriaşă în schimbul unui atacant de la Sheriff Tiraspol.

Reclamă 4 / 0/3

4. Hagi pregăteşte o nouă lovitură

Tot de pe AS.ro afli ce jucător e gata să plece de la Farul în iarnă. Gică Hagi pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, după ce l-a vândut şi pe Enes Sali.

5. Robert Lewandowski nu se gândeşte la retragere

Robert Lewandowski nici nu vrea să audă de retragere. „Mai joc încă patru ani! Mă simt excelent”, a declarat starul de la Barcelona, ajuns la 35 de ani.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 12:20 LIVE VIDEOLarry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri Vezi toate știrile
Citește și