Închide meniul
VIDEO

Dan Petrescu, în pragul disperării în meciul lui Jeonbuk! Și-a pus mâinile în cap după o ratare colosală a lui Boateng

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2023, 12:48

Reclamă
Dan Petrescu, în pragul disperării în meciul lui Jeonbuk! Și-a pus mâinile în cap după o ratare colosală a lui Boateng

Dan Petrescu, în pragul disperării în meciul lui Jeobuk

Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Dan Petrescu a fost în pragul disperării în meciul lui Jeonbuk! Tehnicianul român și-a pus mâinile în cap la o ratare colosală a lui Nana Boateng, fostul jucător de la CFR Cluj. Jeonbuk luptă pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei, competiție care se vede live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima etapă a grupelor, Jeonbuk a primit vizita celor de la Bangkok, formație deja calificată în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei.

Dan Petrescu, în pragul disperării în meciul lui Jeonbuk

Bangkok a deschis scorul încă din minutul patru, Jarunongkran marcând pentru thailandezi. Ulterior, Jeonbuk s-a aruncat în atac, iar cea mai mare ocazie a fost irosită de Nana Boateng.

În minutul 26, fostul mijlocaș de la CFR Cluj a ratat șansa de a egala. După o lovitură de colț executată de căpitanul Kim Jin-Su, balonul a ajuns la Nana Boateng, care a reluat puțin peste poartă, cu o lovitură de cap.

Ratarea senegalezului de 29 de ani l-a adus în pragul disperării pe Dan Petrescu, care și-a pus mâinile în cap și s-a așezat nervos pe banca tehnică.

Reclamă

Jeonbuk nu mai are șanse să se claseze pe primul loc în grupă, însă se poate califica în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei și de pe locul secund. În faza următoare a competiției se vor califica, pe lângă primele echipe din grupă, și cele mai bune trei locuri secunde, din cele cinci grupe.

Astfel, în contextul dat, Jeonbuk are nevoie de cel puțin un egal cu Bangkok pentru a obține biletele pentru play-off-ul Ligii Campionilor Asiei, acolo unde sunt deja calificate Bangkok, Yokohama, Kofu, Kawasaki, Ulsan și Pohang.

Decizia luată de Jeonbuk după ce Dan Petrescu a ratat calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor Asiei

Decizia luată de Jeonbuk după ce Dan Petrescu a ratat calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor Asiei a fost ca românul să rămână antrenorul echipei şi în stagiunea viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Eşecul cu liderul Ulsan, 0-1, i-a interzis lui Dan Petrescu locul 2, care asigură prezenţa la cea mai importantă competiţie inter-cluburi, Liga Campionilor Asiei, transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Astfel, şefii echipei din Coreea de Sud i-au transmis lui Dan Petrescu că este aşteptat la echipă şi pentru cantonamentul care va debuta după 10 ianuarie, în contextul în care existau informaţii care îl dădeau pe tehnicianul nostru pe banca CFR-ului, începănd cu această iarnă.

Jeonbuk a încheiat sezonul pe locul patru în Coreea de Sud, cu 57 de puncte acumulate după 38 de partide disputate. Trupa lui Dan Petrescu va juca în sezonul viitor în preliminariile Ligii Campionilor Asiei 2, varianta asiatică a Europa League.

După înfrângerea din ultima etapă, cu Ulsan, Dan Petrescu a declarat că în sezonul viitor, echipa sa va arăta cu siguranță mult mai bine. Acesta le-a cerut scuze fanilor pentru faptul că Jeonbuk a încheiat sezonul cu un eșec.

„Am venit de pe locul șapte și am avut mulți jucători accidentați. În plus, cinci jucători ne-au lipsit la mijlocul sezonului și au fost foarte multe probleme. Cu toate acestea, este important să ne pregătim mai bine pentru sezonul viitor. Voi face totul în viitor”, a declarat Dan Petrescu, după ultima etapă, conform chosun.com.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și