Închide meniul
VIDEO

Dan Petrescu, în pragul disperării în meciul lui Jeonbuk! Și-a pus mâinile în cap după o ratare colosală a lui Boateng

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2023, 12:48

Reclamă
Dan Petrescu, în pragul disperării în meciul lui Jeonbuk! Și-a pus mâinile în cap după o ratare colosală a lui Boateng

Dan Petrescu, în pragul disperării în meciul lui Jeobuk

Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Dan Petrescu a fost în pragul disperării în meciul lui Jeonbuk! Tehnicianul român și-a pus mâinile în cap la o ratare colosală a lui Nana Boateng, fostul jucător de la CFR Cluj. Jeonbuk luptă pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei, competiție care se vede live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima etapă a grupelor, Jeonbuk a primit vizita celor de la Bangkok, formație deja calificată în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei.

Dan Petrescu, în pragul disperării în meciul lui Jeonbuk

Bangkok a deschis scorul încă din minutul patru, Jarunongkran marcând pentru thailandezi. Ulterior, Jeonbuk s-a aruncat în atac, iar cea mai mare ocazie a fost irosită de Nana Boateng.

În minutul 26, fostul mijlocaș de la CFR Cluj a ratat șansa de a egala. După o lovitură de colț executată de căpitanul Kim Jin-Su, balonul a ajuns la Nana Boateng, care a reluat puțin peste poartă, cu o lovitură de cap.

Ratarea senegalezului de 29 de ani l-a adus în pragul disperării pe Dan Petrescu, care și-a pus mâinile în cap și s-a așezat nervos pe banca tehnică.

Reclamă

Jeonbuk nu mai are șanse să se claseze pe primul loc în grupă, însă se poate califica în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei și de pe locul secund. În faza următoare a competiției se vor califica, pe lângă primele echipe din grupă, și cele mai bune trei locuri secunde, din cele cinci grupe.

Astfel, în contextul dat, Jeonbuk are nevoie de cel puțin un egal cu Bangkok pentru a obține biletele pentru play-off-ul Ligii Campionilor Asiei, acolo unde sunt deja calificate Bangkok, Yokohama, Kofu, Kawasaki, Ulsan și Pohang.

Decizia luată de Jeonbuk după ce Dan Petrescu a ratat calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor Asiei

Decizia luată de Jeonbuk după ce Dan Petrescu a ratat calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor Asiei a fost ca românul să rămână antrenorul echipei şi în stagiunea viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Eşecul cu liderul Ulsan, 0-1, i-a interzis lui Dan Petrescu locul 2, care asigură prezenţa la cea mai importantă competiţie inter-cluburi, Liga Campionilor Asiei, transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Astfel, şefii echipei din Coreea de Sud i-au transmis lui Dan Petrescu că este aşteptat la echipă şi pentru cantonamentul care va debuta după 10 ianuarie, în contextul în care existau informaţii care îl dădeau pe tehnicianul nostru pe banca CFR-ului, începănd cu această iarnă.

Jeonbuk a încheiat sezonul pe locul patru în Coreea de Sud, cu 57 de puncte acumulate după 38 de partide disputate. Trupa lui Dan Petrescu va juca în sezonul viitor în preliminariile Ligii Campionilor Asiei 2, varianta asiatică a Europa League.

După înfrângerea din ultima etapă, cu Ulsan, Dan Petrescu a declarat că în sezonul viitor, echipa sa va arăta cu siguranță mult mai bine. Acesta le-a cerut scuze fanilor pentru faptul că Jeonbuk a încheiat sezonul cu un eșec.

„Am venit de pe locul șapte și am avut mulți jucători accidentați. În plus, cinci jucători ne-au lipsit la mijlocul sezonului și au fost foarte multe probleme. Cu toate acestea, este important să ne pregătim mai bine pentru sezonul viitor. Voi face totul în viitor”, a declarat Dan Petrescu, după ultima etapă, conform chosun.com.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și