Închide meniul

Fanii lui Bari nu îl vor pe Andrea Compagno. Verdict dur pentru atacantul pe care Gigi Becali vrea să îl vândă în iarnă

Alex Ioniță Publicat: 10 ianuarie 2024, 17:57

Reclamă
Fanii lui Bari nu îl vor pe Andrea Compagno. Verdict dur pentru atacantul pe care Gigi Becali vrea să îl vândă în iarnă

Fanii lui Bari nu îl vor pe Andrea Compagno

Andrea Compagno / Profimedia

S-a aflat că fanii lui Bari nu îl vor pe Andrea Compagno. Suporterii formației din eșalonul secund al fotbalului italian nu vor să audă de un transfer al atacantului legitimat în prezent la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform unor informații apărute în presa din peninsulă, Andrea Compagno s-ar afla pe lista celor de la Bari, formație care activează în Serie B, competițe care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Fanii lui Bari nu îl vor pe Andrea Compagno. Sondajul la care au răspuns suporterii echipei

Având în vedere informațiile prezentate anterior, jurnaliștii de la publicația tuttobari.com au lansat un sondaj prin care fanii erau întrebați ce atacant ar prefera să vină la Bari, în perioada de transferuri din această iarnă.

Fostul golgheter al celor de la FCSB a primit cele mai puține voturi din partea fanilor la acest sondaj. Concret, procentajul suporterilor care l-ar vrea la echipă pe Andrea Compagno a fost de doar 1,56%.

Un alt atacant aflat pe lista respectivă a fost George Pușcaș, care nu s-a impus la Genoa, în Serie A, și ar putea pleca de la echipă în această perioadă de mercato. Procentajul obținut de atacantul echipei naționale a obținut un procentaj mai bun, de 5,30%.

Reclamă

Favoriții fanilor echipei din Serie B sunt Thomas Henry, legitimat în prezent la Hellas Verona, cu un procentaj de 54,77% și Luca Moro, de la Sassuolo, cu un procentaj de 34,20%.

Andrea Compagno, despre cel mai dificil moment al carierei

La duelul dintre Chindia şi FCSB, din sezonul trecut, Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au accidentat extrem de dur, după ce s-au ciocnit în startul meciului. Ambii jucători au fost transportaţi de urgenţă la spital, după partida respectivă.

Andrea Compagno a rememorat episodul petrecut în urmă cu un an, şi a declarat că acesta a fost un moment extrem de dificil pentru el. Atacantul italian a dezvăluit că pentru câteva momente, şi-a pierdut cunoştinţa, însă îşi dorea să joace în continuare.

Reclamă 4 / 0/3

Doctorul roş-albaştrilor l-a împiedicat pe acesta să revină în teren, după ciocnirea cu Olaru, mărturisindu-i că nu mai văzuse în întreaga sa carieră o rană asemănătoare cu cea pe care italianul o avea la cap.

„Da, a fost cea mai periculoasă. A fost o oră jumătate în care nu m-am simțit bine. Când e vorba de cap, este ceva care te sperie mereu. Nu era problema că îmi curgea sânge, dar îmi venea să vomit… Asta m-a speriat mai mult. Au fost două-trei secunde în care mi-am pierdut cunoștința, în care nu am știut de mine. Îmi amintesc că mă uitam la minge și după…

În acel moment, da. Dar după 5 minute am înțeles imediat că e foarte riscant. Doctorul mi-a zis că nu pot să joc, că niciodată nu a văzut ceva mai mare ca rana pe care o aveam.

O lună, o lună jumătate m-a durut capul când loveam mingea. Ușor, ușor nu am mai simțit vreo problemă”, a declarat Andrea Compagno, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și