Închide meniul

Programul complet al optimilor Cupei Africii pe Naţiuni 2023. Meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2024, 9:10

Programul complet al optimilor Cupei Africii pe Naţiuni 2023. Meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY

Programul complet al optimilor Cupei Africii pe Naţiuni 2023

Festivitatea de deschidere a Cupei Africii pe Naţiuni 2023 - Profimedia Images

Programul optimilor Cupei Africii pe Naţiuni 2023 este complet, după ultimele meciuri disputate miercuri seară. Coasta de Fildeş şi Congo au fost ultimele echipe care şi-au asigurat biletele către optimile competiţiei, ce vor fi exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 27-30 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maroc, deja calificată în optimile Cupei Africii pe Naţiuni 2023, a învins Zambia cu scorul de 1-0, miercuri seară. Ca urmare a acestui rezultat, Coasta de Fildeş, care a terminat grupa A pe locul 3 (3 puncte), s-a calificat în optimi.

Din grupa F, a Marocului, a acces în optimi şi RD Congo, care a remizat miercuri cu Tanzania, scor 0-0.

Programul complet al optimilor Cupei Africii pe Naţiuni 2023

Sâmbătă, 27 ianuarie:

Duminică, 28 ianuarie:

Luni, 29 ianuarie:

Marţi, 30 ianuarie:

Sferturile de finală vor avea loc pe 2 şi 3 februarie, semifinalele pe 7 februarie, finala mică pe 10 februarie şi marea finală pe 11 februarie, toate meciurile fiind exclusiv în AntenaPLAY.

Cupa Africii pe Națiuni 2023, ediţia 34

Cupa Africii pe Națiuni 2023 este cea de-a 34-a ediţie a competiţiei care aduce la start cele mai bune echipe naţionale din Africa. Este a doua oară, după 1984, când Coasta de Fildeş este organizatoarea turneului.

Cupa Africii pe Naţiuni 2023 ar fi trebuit să aibă loc vara trecută, dar, pe 3 iulie 2022, africanii au luat decizia de a o amâna pentru 13 ianuarie – 11 februarie 2024, din cauza vremii nefavorabile din timpul verii, în Coasta de Fildeş.

Egipt este naţionala cu cele mai multe titluri adjudecate (7), fiind urmată de Camerun (5), Ghana (4), Nigeria (3), Congo (2), Algeria (2) şi Coasta de Fildeş (2).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și