Închide meniul

George Puşcaş şi Malcom Edjouma au rămas fără antrenor la Bari! Anunţul oficial al clubului

Alex Masgras Publicat: 5 februarie 2024, 16:34

Reclamă
George Puşcaş şi Malcom Edjouma au rămas fără antrenor la Bari! Anunţul oficial al clubului

George Puşcaş şi Malcom Edjouma au rămas fără antrenor la Bari

George Puşcaş şi Malcom Edjouma / Colaj Profimedia

George Puşcaş şi Malcom Edjouma au rămas fără antrenor la Bari! Echipa internaţionalului român şi a fotbalistului împrumutat de FCSB a anunţat că s-a despărţit de Pasquale Marino, după ultima înfrângere suferită în Serie B, campionat transmis LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marino o lasă pe Bari pe locul 15, cu 27 de puncte strânse în 23 de etape. Echipa se află în acest moment la 5 puncte de Ascoli, formaţie care se află pe loc de baraj, şi la 6 puncte de FeralpisSalo şi Spezia, echipe care se află pe loc retrogradabil.

George Puşcaş şi Malcom Edjouma au rămas fără antrenor la Bari!

În ultimul meci cu Pasquale Marino, Bari a pierdut la scor de neprezentare partida de pe terenul lui Palermo.

„SSC Bari anunță că l-a eliberat pe Pasquale Marino din funcția de antrenor al primei echipe.

Clubul vrea să îi mulțumească tehnicianului sicilian pentru implicarea și seriozitatea arătată conducerii și îi urează mult succes în cariera profesionistă și nu numai”, a fost anunţul celor de la Bari, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by SSC Bari (@sscalciobari)

Dacă Edjouma a ajuns la Bari în vară, sub formă de împrumut de la FCSB, evoluând în 14 partide pentru formaţia din Serie B, George Puşcaş a fost împrumutat de Genoa în această iarnă şi a bifat trei partide.

Italienii s-au convins de George Puşcaş, după trei meciuri la Bari

George Puşcaş a început ca titular duelul cu formaţia lui Ionuţ Nedelcearu. Atacantul naţionalei României a prestat un joc modest, fiind schimbat în minutul 66.

Reclamă 4 / 0/3

Italienii nu l-au menajat pe internaţionalul român, după prestaţia din înfrângerea echipei sale: „Prestație anonimă”, au notat italienii de la tuttomercatoweb.com.

Şi antrenorul celor de la Bari a oferit declaraţii despre forma lui George Puşcaş. Acesta a transmis că atacantul are nevoie de timp pentru a se adapta.

„Unii jucători trebuie să-şi găsească cea mai bună formă. De la Kallon, până la Lulic şi Puşcaş”, a transmis Pasquale Marino, conform sursei citate mai sus.

De cealaltă parte, Ionuţ Nedelcearu a prestat un joc solid, fiind titular în duelul cu Bari. Italienii au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român, acordându-i cea mai mare notă: „Fizic de netrecut, nu a ratat nicio intervenție”, a mai notat sursa citat anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid 10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” 10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa 9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 9:03 Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător: „Va pleca, nu se poate aşa” 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și