Închide meniul

Italienii s-au convins de George Puşcaş, după trei meciuri la Bari: „Anonim!” Laude pentru Ionuţ Nedelcearu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 februarie 2024, 11:25

Italienii s-au convins de George Puşcaş, după trei meciuri la Bari: „Anonim! Laude pentru Ionuţ Nedelcearu

Italienii s-au convins de George Puşcaş, după trei meciuri la Bari

George Puşcaş/ Profimedia

Italienii s-au convins de George Puşcaş, după ce internaţionalul român a bifat trei meciuri la Bari. Atacantul a fost titular în ultima etapă de Serie B, contra lui Palermo, însă nu a impresionat, iar jurnaliştii l-au numit ca fiind „anonim”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palermo a învins-o categoric pe Bari, în etapa a 23-a din Serie B, scor 3-0. Partida a fost în live, exclusiv în AntenaPLAY.

Italienii s-au convins de George Puşcaş, după trei meciuri la Bari

George Puşcaş a început ca titular duelul cu formaţia lui Ionuţ Nedelcearu. Atacantul naţionalei României a prestat un joc modest, fiind schimbat în minutul 66.

Italienii nu l-au menajat pe internaţionalul român, după prestaţia din înfrângerea echipei sale: „Prestație anonimă”, au notat italienii de la tuttomercatoweb.com.

Şi antrenorul celor de la Bari a oferit declaraţii despre forma lui George Puşcaş. Acesta a transmis că atacantul are nevoie de timp pentru a se adapta.

Reclamă

„Unii jucători trebuie să-şi găsească cea mai bună formă. De la Kallon, până la Lulic şi Puşcaş”, a transmis Pasquale Marino, conform sursei citate mai sus.

De cealaltă parte, Ionuţ Nedelcearu a prestat un joc solid, fiind titular în duelul cu Bari. Italienii au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român, acordându-i cea mai mare notă: „Fizic de netrecut, nu a ratat nicio intervenție”, a mai notat sursa citat anterior.

George Puşcaş şi-a setat obiectivele, după transferul la Bari

George Puşcaş şi-a setat obiectivele, după transferul la Bari, din această iarnă. Atacantul a dezvăluit că până la finalul sezonului, îşi doreşte să marcheze cel puţin zece goluri, şi să prindă mult mai multe minute decât a prins la Genoa, în prima parte a acestei stagiuni.

Reclamă 4 / 0/3

George Puşcaş a fost împrumutat de Genoa la Bari, în această perioadă de mercato, până la finalul sezonului. Atacantul luptă pentru a prinde cât mai multe minute, pentru ca în vară să fie în lotul României pentru EURO 2024. Meciurile din campionatul în care evoluează Puşcaş, Serie B, se văd live, în AntenaPLAY.

Ca orice vârf, îmi doresc să marchez cel puțin zece goluri și să prind mai multe minute decât am primit la Genoa, unde lucrurile nu au mers bine anul trecut pentru mine.

Visez la promovarea în Serie A, pe care am ratat-o dramatic în finala play-off-ului în 2015, pentru a închide un cerc. Am venit la o echipă cu potențial și îmi doresc să am realizări importante.

Mă simt bine fizic și ceea ce îmi lipsește este să joc mai mult. Doar jucând mult așa aș putea să-mi recâștig cea mai bună formă. Destinul m-a readus la Bari și sper să îi fac fericiți pe suporteri. La Ascoli am încercat să ajut echipa să câștige”, a declarat George Puşcaş, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și