Închide meniul

Tabloul sferturilor Ligii Campionilor Asiei! Competiţia e LIVE în AntenaPLAY. Cu cine joacă Dan Petrescu şi Cristiano Ronaldo

Alex Masgras Publicat: 22 februarie 2024, 23:30

Reclamă
Tabloul sferturilor Ligii Campionilor Asiei! Competiţia e LIVE în AntenaPLAY. Cu cine joacă Dan Petrescu şi Cristiano Ronaldo

Tabloul sferturilor Ligii Campionilor Asiei! Competiţia e LIVE în AntenaPLAY

Karim Benzema, Dan Petrescu şi Cristiano Ronaldo / Colaj Profimedia

Tabloul sferturilor Ligii Campionilor Asiei este complet, după victoriile lui Al Hilal şi Al Ittihad din optimile de finală ale competiţiei transmise LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au rămas patru echipe din vest şi patru echipe din vest. În această fază a competiţiei se află Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, dar şi Al Nassr, Al Ittihad şi Al Hilal, echipele starurilor Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Neymar.

Tabloul sferturilor Ligii Campionilor Asiei! Competiţia e LIVE în AntenaPLAY

Capul de afiş al sferturilor de finală este reprezentat de duelul dintre Al Hilal şi Al Ittihad, tocmai ultimele două echipe care au obţinut calificarea în această fază a competiţiei. Dacă Al Hilal a trecut de Sepahan, din Iran, Al Ittihad a eliminat-o pe Navbahor, formaţie din Uzbekistan.

În celălalt meci din vest se vor întâlni Al Ain din Emiratele Arabe Unite şi Al Nassr din Arabia Saudită, echipa lui Cristiano Ronaldo. În optimi, Al Nassr a trecut de Al Feiha, din Arabia Saudită, în timp ce Al Ain a trecut de Nasaf Qarshi din Uzbekistan.

În est, echipa lui Dan Petrescu, Jeonbuk, va juca pentru un loc în semifinale cu Ulsan HD, campioana din Coreea de Sud. În optimi, Jeonbuk a trecut de Pohang Steelers, o altă formaţie din Coreea de Sud, în timp ce Ulsan HD a trecut de Kofu, surpriza competiţiei. Formaţia japoneză evoluează în liga secundă, dar a obţinut calificarea după ce a cucerit Cupa Japoniei.

Reclamă

Tot în este va avea loc duelul dintre Shandong Taishan (China) şi Yokohama M. (Japonia). În optimile de finală, Shandong a trecut de Kawasaki, o altă formaţie din Japonia, în timp ce Yokohama a trecut de Bangkok United din Thailanda.

Meciurile tur din sferturile Ligii Campionilor Asiei se vor disputa pe 4 martie, în timp ce meciurile retur vor avea loc pe 11 martie.

Meciurile din sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei

Reclamă 4 / 0/3
  • Al Ain – Al Nassr
  • Al Hilal – Al Ittihad
  • Jeonbuk – Ulsan HD
  • Shandong Taihsan – Yokohama M.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:25 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:20 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” Vezi toate știrile
Citește și