Închide meniul

Tabloul sferturilor Ligii Campionilor Asiei! Competiţia e LIVE în AntenaPLAY. Cu cine joacă Dan Petrescu şi Cristiano Ronaldo

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 februarie 2024, 23:30

Tabloul sferturilor Ligii Campionilor Asiei! Competiţia e LIVE în AntenaPLAY. Cu cine joacă Dan Petrescu şi Cristiano Ronaldo

Tabloul sferturilor Ligii Campionilor Asiei! Competiţia e LIVE în AntenaPLAY

Karim Benzema, Dan Petrescu şi Cristiano Ronaldo / Colaj Profimedia

Tabloul sferturilor Ligii Campionilor Asiei este complet, după victoriile lui Al Hilal şi Al Ittihad din optimile de finală ale competiţiei transmise LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au rămas patru echipe din vest şi patru echipe din vest. În această fază a competiţiei se află Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, dar şi Al Nassr, Al Ittihad şi Al Hilal, echipele starurilor Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Neymar.

Tabloul sferturilor Ligii Campionilor Asiei! Competiţia e LIVE în AntenaPLAY

Capul de afiş al sferturilor de finală este reprezentat de duelul dintre Al Hilal şi Al Ittihad, tocmai ultimele două echipe care au obţinut calificarea în această fază a competiţiei. Dacă Al Hilal a trecut de Sepahan, din Iran, Al Ittihad a eliminat-o pe Navbahor, formaţie din Uzbekistan.

În celălalt meci din vest se vor întâlni Al Ain din Emiratele Arabe Unite şi Al Nassr din Arabia Saudită, echipa lui Cristiano Ronaldo. În optimi, Al Nassr a trecut de Al Feiha, din Arabia Saudită, în timp ce Al Ain a trecut de Nasaf Qarshi din Uzbekistan.

În est, echipa lui Dan Petrescu, Jeonbuk, va juca pentru un loc în semifinale cu Ulsan HD, campioana din Coreea de Sud. În optimi, Jeonbuk a trecut de Pohang Steelers, o altă formaţie din Coreea de Sud, în timp ce Ulsan HD a trecut de Kofu, surpriza competiţiei. Formaţia japoneză evoluează în liga secundă, dar a obţinut calificarea după ce a cucerit Cupa Japoniei.

Reclamă

Tot în este va avea loc duelul dintre Shandong Taishan (China) şi Yokohama M. (Japonia). În optimile de finală, Shandong a trecut de Kawasaki, o altă formaţie din Japonia, în timp ce Yokohama a trecut de Bangkok United din Thailanda.

Meciurile tur din sferturile Ligii Campionilor Asiei se vor disputa pe 4 martie, în timp ce meciurile retur vor avea loc pe 11 martie.

Meciurile din sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei

Reclamă 4 / 0/3
  • Al Ain – Al Nassr
  • Al Hilal – Al Ittihad
  • Jeonbuk – Ulsan HD
  • Shandong Taihsan – Yokohama M.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și