Închide meniul
VIDEO

Dennis Man a marcat în Parma – Brescia! A profitat de o greșeală mare și a înscris fără probleme. La ce cifre a ajuns

Alex Ioniță Publicat: 8 martie 2024, 23:23

Reclamă
Dennis Man a marcat în Parma – Brescia! A profitat de o greșeală mare și a înscris fără probleme. La ce cifre a ajuns

Dennis Man marcat Parma - Brescia

Dennis Man / Profimedia

Dennis Man a marcat în Parma – Brescia. Mijlocașul român a făcut spectacol la meciul „cruciaților”, și are cifre de senzație în acest sezon de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestui meci, Brescia a marcat prima, în minutul 16, prin Jallow. În prima repriză, Parma a avut o lovitură de la 11 metri, scoasă de Mihăilă, dar ratată de Benedyczak.

Dennis Man a marcat în Parma – Brescia

Rezultatul înregistrat la pauză a fost de 1-0, în favoarea celor de la Brescia. Totuși, scorul avea să se schimbe în minutul 51, odată cu reușita lui Dennis Man.

După ce mingea a fost centrată în zona românului, acesta a provitat de o gafă a unui apărător de la Brescia și l-a învins, fără prea mari probleme, pe portarul oaspeților.

După această reușită, Dennis Man a ajuns la 11 goluri și 5 pase decisive pentru Parma, în cele 25 de partide jucate în Serie B, competiție care se vede live în AntenaPLAY. În momentul de față, românul este cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.
Înainte de startul duelului cu Brescia, Man a fost premiat de oficialii lui Parma, pentru faptul că a ajuns la 100 de meciuri în tricoul „cruciaților”. Românul a primit cadou un tricou cu numărul 100 și o figurină de fotbalist, cu numărul său, 98.

Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man

Giovanni Becali a făcut un anunț despre viitorul lui Dennis Man. Impresarul a dezvăluit că ofertele de la Napoli și Borussia Dortmund, anunțate în presa din Italia, sunt doar zvonuri, oficialii celor de la Parma fiind hotărâți să-i prelungească înțelegerea românului.

Giovanni Becali a făcut „lumină” în cazul lui Dennis Man. Agentul internaționalului român a dezvăluit că nu s-a făcut nicio ofertă concretă pe numele jucătorului. Acesta a dezvăluit că obiectivul Parmei este de a-i prelungi pe cel puțin un sezon contractul mijlocașului, contract care expiră în 2025.

Reclamă

„Deocamdată sunt zvonuri, Parma are un obiectiv, să intre în Serie A. Cel mai important este ca jucătorul să-și prelungească. Parma e proprietara contractului, are dreptul să se uite peste oferte, dacă sunt cu adevărat. Dar îi interesează să prelungească. Minim un an, sau dacă nu chiar doi ani de prelungire. După, Parma va putea să stea liniștită.

Și-a revenit la forma pe care o va avea când a fost cumpărat. Înțelege fotbalul italian și limba foarte bine. Are tot viitorul în față. Sunt deocamdată doar speculații. Când vom știi despre ce e vorba, vom vorbi.

L-aș vedea în Italia. Un an cu Parma în Serie A și își dă seama de adevărata lui valoare”, a declarat Giovanni Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și