Închide meniul

Dennis Man a atins 100 de meciuri la Parma și a fost premiat de italieni. Cadoul primit de românul care face spectacol în Serie B

Alex Ioniță Publicat: 8 martie 2024, 21:49

Reclamă
Dennis Man a atins 100 de meciuri la Parma și a fost premiat de italieni. Cadoul primit de românul care face spectacol în Serie B

Dennis Man a atins 100 de meciuri la Parma și a fost premiat de italieni

Dennis Man și Enrico Delprato, la 100 de meciuri pentru Parma / Twitter Parma

Dennis Man a atins 100 de meciuri la Parma și a fost premiat de italieni. Fostul jucător de la FCSB a primit un cadou surprinzător din partea oficialilor echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a ajuns la borna menționată anterior încă de la meciul trecut, cu Ternana. Totuși, partida respectivă, care a fost câștgiată de Parma cu 3-1, s-a jucat în deplasare, iar italienii au decis să îl premieze pe Dennis Man la primul meci de pe teren propriu.

Dennis Man a atins 100 de meciuri la Parma și a fost premiat de italieni

Înainte de startul duelului cu Brescia, Dennis Man a fost premiat de oficialii lui Parma, alături de Enrico Delprato, care a ajuns și el la 100 de meciuri în tricoul „cruciaților”.

Cei doi au primit două tricouri cu numărul „100” inscripționat, dar și două figurine cu jucători de fotbal. Figurina primită de Man avea pe spate numărul 98, care este purtat de român, iar cea a lui Delprato numărul 15, pe care acesta îl are la Parma.

Dennis Man a ajuns la Parma de la FCSB, în iarna anului 2021. La momentul respectiv, italienii îl cumpărau pe jucător de la echipa lui Gigi Becali pentru suma de 11 milioane de euro.

Reclamă

Până la meciul cu Brescia, în cele 100 de partide pe care le-a adunat în tricoul „cruciaților”, Dennis Man a marcat 23 de goluri și a oferit 11 pase decisive. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd LIVE în AntenaPLAY.

În momentul de față este cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man

Giovanni Becali a făcut un anunț despre viitorul lui Dennis Man. Impresarul a dezvăluit că ofertele de la Napoli și Borussia Dortmund, anunțate în presa din Italia, sunt doar zvonuri, oficialii celor de la Parma fiind hotărâți să-i prelungească înțelegerea românului.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali a făcut „lumină” în cazul lui Dennis Man. Agentul internaționalului român a dezvăluit că nu s-a făcut nicio ofertă concretă pe numele jucătorului. Acesta a dezvăluit că obiectivul Parmei este de a-i prelungi pe cel puțin un sezon contractul mijlocașului, contract care expiră în 2025.

„Deocamdată sunt zvonuri, Parma are un obiectiv, să intre în Serie A. Cel mai important este ca jucătorul să-și prelungească. Parma e proprietara contractului, are dreptul să se uite peste oferte, dacă sunt cu adevărat. Dar îi interesează să prelungească. Minim un an, sau dacă nu chiar doi ani de prelungire. După, Parma va putea să stea liniștită.

Și-a revenit la forma pe care o va avea când a fost cumpărat. Înțelege fotbalul italian și limba foarte bine. Are tot viitorul în față. Sunt deocamdată doar speculații. Când vom știi despre ce e vorba, vom vorbi.

L-aș vedea în Italia. Un an cu Parma în Serie A și își dă seama de adevărata lui valoare”, a declarat Giovanni Becali, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și