Închide meniul
VIDEO

Venezia – Bari 3-1 a fost în AntenaPLAY. Gol marcat de George Pușcaș. A fost spectacol total în Serie B

Alex Masgras Publicat: 10 martie 2024, 19:11

Reclamă
Venezia – Bari 3-1 a fost în AntenaPLAY. Gol marcat de George Pușcaș. A fost spectacol total în Serie B

Venezia - Bari 3-1

George Puşcaş, în timpul unui meci la Bari / Profimedia

Venezia – Bari 3-1 a fost în AntenaPLAY. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 29 a sezonului de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest meci, Venezia se află pe locul al 3-lea în eșalonul secund al fotbalului italian, cu 54 de puncte. De cealaltă parte, echipa lui Pușcaș și Edjouma este pe locul 15, cu 34 de puncte. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd LIVE în AntenaPLAY.

Venezia – Bari 3-1

Min. 90: Venezia – Bari 3-1! Pohjanpalo și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Min. 37: Venezia – Bari 2-1! George Pușcaș a redus din diferență!

Min. 15: Venezia – Bari 2-0! Altare a majorat diferența.

Reclamă

Min. 3: Venezia – Bari 1-0! Gytkjaer a deschis scorul, după o fază fixă!

Min. 1: A început meciul

Echipele de start pentru duelul dintre Venezia și Bari, LIVE în AntenaPLAY:

Reclamă 4 / 0/3

Venezia: Joronen – Altare, Svoboda, Sverko – Candela, Ellertsson, Tessmann, Busio, Zampano – Pohjanpalo, Gytkjaer.

Bari: Bernno – Matino, Cesare , Vicari – Dorval, Lulic, Benali, Ricci – Sibilli – Nasti, Pușcaș.

Venezia vine după înfrângerea de pe terenul celor de la Como de etapa trecută, formaţie care a depăşit-o în clasament şi care are un punct în plus faţă de Venezia, pe locul 3.

De partea cealaltă, Bari are 34 de puncte şi se află pe locul 15, la 4 puncte de primul loc retrogradabil. Echipa lui Puşcaş şi Edjouma a remizat etapa trecută pe teren propriu, cu Spezia, dar vine după alte două înfrângeri, în deplasările de la Sudtirol şi Catanzaro.

De la venirea la Bari în această iarnă, George Puşcaş a evoluat în 8 meciuri şi a reuşit să înscrie un singur gol.

Dennis Man a atins 100 de meciuri la Parma și a fost premiat de italieni

Dennis Man a atins 100 de meciuri la Parma și a fost premiat de italieni. Fostul jucător de la FCSB a primit un cadou surprinzător din partea oficialilor echipei sale.

Dennis Man a ajuns la borna menționată anterior încă de la meciul trecut, cu Ternana. Totuși, partida respectivă, care a fost câștgiată de Parma cu 3-1, s-a jucat în deplasare, iar italienii au decis să îl premieze pe Dennis Man la primul meci de pe teren propriu.

Reclamă

Înainte de startul duelului cu Brescia, Dennis Man a fost premiat de oficialii lui Parma, alături de Enrico Delprato, care a ajuns și el la 100 de meciuri în tricoul „cruciaților”.

Cei doi au primit două tricouri cu numărul „100” inscripționat, dar și două figurine cu jucători de fotbal. Figurina primită de Man avea pe spate numărul 98, care este purtat de român, iar cea a lui Delprato numărul 15, pe care acesta îl are la Parma.

Dennis Man a ajuns la Parma de la FCSB, în iarna anului 2021. La momentul respectiv, italienii îl cumpărau pe jucător de la echipa lui Gigi Becali pentru suma de 11 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” Vezi toate știrile
Citește și