Închide meniul
Video

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”

Alex Masgras Publicat: 12 martie 2024, 17:36

Reclamă

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"

Cristiano Ronaldo, în timpul meciului Al Ain - Al Nassr / Profimedia

Mesajul lui Cristiano Ronaldo a apărut la scurt timp după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei. Al Nassr a pierdut la loviturile de departajare partida retur cu Al Ain din sferturile de finală, la capătul unui meci nebun. Partida a fost transmisă LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Cristiano Ronaldo a pierdut la loviturile de departajare calificare, iar starul portughez a fost singurul jucător de la Al Nassr care a înscris de la 11 metri. Tot el a trimis partida la loviturile de departajare, când a înscris, tot din penalty, în minutul 118, pentru a duce scorul la 4-3 (4-4 la general).

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei

După eliminarea din Liga Campionilor Asiei, Cristiano Ronaldo le-a mulţumit fanilor lui Al Nassr pentru susţinere şi le-a promis că jucătorii vicecampioanei din Arabia Saudită vor găsi o cale prin care vor reveni mai puternici:

„Vă mulţumim pentru susţinere. Vom găsi o cale să ne întoarcem şi să revenim mai puternici. Împreună, mereu”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul său de Twitter, după eliminarea din Liga Campionilor Asiei.

Reclamă

Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei

Al Ain a condus cu 2-0, după dubla lui Rahimi, dar Al Nassr a reuşit să reducă din diferenţă în prelungirile primei reprize, prin Ghareeb. În debutul reprizei secunde, Eisa a trimis în propria poartă, iar Al Nassr a restabilit egalitatea. În minutul 72, Alex Tellex a marcat după o lovitură liberă executată perfect de Otavio.

Partida a ajuns în prelungiri, acolo unde Al Nassr a avut emoţii uriaşe. Echipa lui Ronaldo şi Mane a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Ayman Yahya, după o intervenţie horror asupra unui adversar. În minutul 103, Al Shamsi a profitat de gafa monumentală a portarului Raghed Al Najjar şi a dus scorul la 3-3, scor la care Al Ain era calificată.

Chiar dacă nu a avut o prestaţie grozavă, Cristiano Ronaldo a ieşit la rampă atunci când echipa sa avea nevoie de el. Portughezul a marcat în minutul 118 dintr-un penalty obţinut tot de el şi a trimis soarta calificării la loviturile de departajare. Acolo, singurul jucător care a marcat de la Al Nassr a fost Cristiano Ronaldo. Starurile Telles, Otavio şi Brozovic au ratat, iar Al Ain merge mai departe în sferturiile Ligii Campionilor Asiei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 1-1. Joselu a egalat după o gafă uriaşă a lui Manuel Neuer 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și