Închide meniul
VIDEO

Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 martie 2024, 0:08

Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY

Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al-Nassr - Profimedia Images

Al Nassr a fost eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Al Ain a produs marea surpriză, la capătul unui meci nebun, după ce în tur s-a impus cu 1-0. În retur, scorul a fost 4-3 pentru Al Nassr, după mai bine de 120 de minute de joc, iar formaţia antrenată de Hernan Crespo a obţinut calificarea la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Ain a condus cu 2-0, după dubla lui Rahimi, dar Al Nassr a reuşit să reducă din diferenţă în prelungirile primei reprize, prin Ghareeb. În debutul reprizei secunde, Eisa a trimis în propria poartă, iar Al Nassr a restabilit egalitatea. În minutul 72, Alex Tellex a marcat după o lovitură liberă executată perfect de Otavio.

Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei

Al Ain a condus cu 2-0, după dubla lui Rahimi, dar Al Nassr a reuşit să reducă din diferenţă în prelungirile primei reprize., prin Ghareeb. În debutul reprizei secunde, Eisa a trimis în propria poartă, iar Al Nassr a restabilit egalitatea. În minutul 72, Alex Tellex a marcat după o lovitură liberă executată perfect de Otavio.

Partida a ajuns în prelungiri, acolo unde Al Nassr a avut emoţii uriaşe. Echipa lui Ronaldo şi Mane a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Ayman Yahya, după o intervenţie horror asupra unui adversar. În minutul 103, Al Shamsi a profitat de gafa monumentală a portarului Raghed Al Najjar şi a dus scorul la 3-3, scor la care Al Ain era calificată.

Chiar dacă nu a avut o prestaţie grozavă, Cristiano Ronaldo a ieşit la rampă atunci când echipa sa avea nevoie de el. Portughezul a marcat în minutul 118 dintr-un penalty obţinut tot de el şi a trimis soarta calificării la loviturile de departajare. Acolo, singurul jucător care a marcat de la Al Nassr a fost Cristiano Ronaldo. Starurile Telles, Otavio şi Brozovic au ratat, iar Al Ain merge mai departe în sferturiile Ligii Campionilor Asiei.

Reclamă

Update 00:04: Al Nassr a fost eliminată dramatic la loviturile de departajare.

Min. 120+3: Al Nassr – Al Ain 4-3! Fluier final. Calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei se va decide la loviturile de departajare.

Min. 118: Al Nassr – Al Ain 4-3! Cristiano Ronaldo a marcat din penalty şi Al Nassr este aproape de loviturile de departajare.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 103: Al Nassr – Al Ain 3-3! Al Shamsi a restabilit egalitatea şi a marcat, cel mai probabil, golul victoriei, după o gafă uluitoare a portarului Al Najjar.

Min. 98: Aiman a fost eliminat. Arbitrul partidei i-a arătat cartonaşul roşu după ce a fost chemat de VAR şi a revăzut faza.

Min. 90+10: Partida dintre Al Nassr şi Al Ain va merge în prelungiri, după ce scorul la general este 3-3.

Min. 73: Al Nassr – Al Ain 3-2! Revenire de senzaţie a celor de la Al Nassr. Alex Telles a restabilit egalitatea la general, după o centrare perfectă a lui Otavio.

Min. 52: Al Nassr – Al Ain 2-2! Gazdele au restabilit egalitatea, după autogolul lui Eisa.

Min. 45+5: Al Nassr – Al Ain 1-2! Ghareeb a redus din diferenţă înainte de pauză.

Min. 45+3: Al Nassr- Al Ain 0-2! Rahimi a realizat dubla după un gol superb al oaspeţilor.

Reclamă

Min. 29: Al Nassr – Al Ain 0-1! Rahimi a deschis scorul pentru oaspeţi, iar echipa lui Cristiano Ronaldo este condusă cu 2-0 la general.

Min. 22: Ocazie pentru Al Nassr. Ronaldo reia cu capul după un corner, dar balonul trece peste poartă

Min. 15: Ocazie uriaşă pentru Al Ain! Palacios a şutat în portar dintr-o poziţie ideală!

Min. 8: Cristiano Ronaldo încearcă poarta din lovitură liberă, dar şutul său este blocat de zid

Min. 1: A început partida!

Al Nassr: Raghed Al Najjar – Ali Lajami, Al Fatil, Al Amri, Telles – Alkhaibari, Brozovic – Ghareeb, Otavio, Mane – Ronaldo.

Al Ain: Khalid Eisa – Al Ahbabi, Hashemi, Kouadio, Menezes – Nader, Park – Abbas, Rahimi, Palacios – Kaku.

Cristiano Ronalo şi-a încheiat, chiar cu Al Ain, seria fabuloasă pe care o avea. A fost primul meci din 2024 în care nu a marcat. CR7 caută răzbunare în meciul retur şi a transmis un mesaj de luptă pe reţelele sociale.

Sunt gata să schimb rezultatul„, a scris Cristiano.

Programul complet al returului sferturilor Ligii Campionilor Asiei

Dan Petrescu luptă pentru un loc în istorie! Poate deveni al treilea român care câştigă Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu luptă pentru un loc în istorie. „Bursucul” poate deveni doar al treilea antrenor român care câştigă Liga Campionilor Asiei. Alături de Jeonbuk, Petrescu se pregăteşte de returul cu Ulsan, din sferturile competiţiei.

Jeonbuk şi Ulsan au terminat la egalitate, 1-1, manşa tur a sferturilor de finală, disputată pe terenul echipei lui Petrescu, care a ratat şi un penalty, când scorul era 1-0.

Astfel, misiunea lui Petrescu nu este una uşoară pentru retur. Are nevoie de o victorie pentru a atinge semifinalele şi pentru a fi mai aproape de îndeplinirea obiectivului.

Dacă se va impune în competiţia transmisă exclusiv în AntenaPLAY, Dan Petrescu va deveni al treilea antrenor român care reuşeşte această performanţă, după Anghel Iordănescu şi Răzvan Lucescu.

Anghel Iordănescu şi-a trecut în cont trofeul cu două echipe, cu Al Hilal (2000) şi cu Al Ittihad (2005). De partea cealaltă, Lucescu junior a câştigat Liga Campionilor Asiei, în 2019, alături de Al-Hilal.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și