Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 13 martie 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 13 martie 2024, 16:26 / Actualizat: 14 martie 2024, 17:27

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălțoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 13 martie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro afli ce condiţie a pus Ion Ţiriac pentru a investi la Dinamo şi ce ofertă a refuzat Gică Hagi pentru fiul său, Ianis.

Camelia Bălțoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 13 martie 2024

1. Ion Ţiriac, anunţ despre Dinamo

Ion Ţiriac a anunţat ce condiţie pune pentru a veni cu bani la Dinamo. Miliardarul vrea o şcoală cu o mie de copii. „Mâine le dau banii!”, a spus Ţiriac.

2. Gică Hagi, ofertă de 12 milioane de euro

Reclamă

Gică Popescu a dezvăluit că Hagi a refuzat o ofertă de 12 milioane de euro. Oferta era chiar pentru Ianis Hagi. „Eu am negociat”, a spus Popescu.

3. Tamaş a revenit în fotbal

Tot de pe AS.ro afli cu ce club a semnat Gabi Tamaş. Fostul internaţional român s-a întors în fotbal pe o poziţie de conducere.

Reclamă 4 / 0/3

4. Dan Şucu ştie de ce Rapid a umilit-o pe FCSB

Dan Şucu a spus de ce FCSB a fost umilită de Rapid. „Plutirea lor i-a trimis la plimbare”, a declarat patronul Rapidului.

5. Record mondial pentru Al Hilal

Al Hilal a stabilit un record mondial în victoria cu 2-0 cu Al Ittihad, meci transmis în direct pe AntenaPLAY. Formaţia saudită a ajuns la 28 de victorii consecutive. Pentru Al Hilal urmează un duel de vis cu Al Ain în Liga Campionilor Asiei, competiţie care continuă pe AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și