Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 2024

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 martie 2024, 17:25 / Actualizat: 19 martie 2024, 17:18

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 18 martie 2024 de pe site-ul AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a făcut un pas uriaş spre titlu după ce a învins Sepsi şi s-a distanţat la 7 puncte în fruntea clasamentului şi vezi şi mesajul transmis de Edi Iordănescu, cu 3 luni înainte de EURO 2024.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update – 18 martie 2024

1. RADUNOVIC VREA SĂ PLECE

Risto Radunovic a anunţat că vrea să plece de la FCSB la finalul sezonului. „Cu trenul sau cu autobuzul”, a fost replica ironică a lui Gigi Becali. Echipa lui Charalambous e tot mai aproape de titlu după victoria cu Sepsi.

2. HALEP JOACĂ CU BADOSA

Reclamă

Simona Halep va juca cu Paula Badosa la Miami, în primul meci oficial după ce a scăpat de suspendarea de dopaj. Deşi nu a mai jucat tenis de un an şi jumătate, Halep are a 5-a şansă la câştigarea turneului.

3. ŞUCU, UN NOU DUEL CU BECALI

Tot pe AS.ro afli ce lovitură îi pregăteşte Dan Şucu lui Gigi Becali. Atacantul dorit şi de patronul de la FCSB poate ajunge la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

4. MESAJUL LUI EDI

Edi Iordănescu a transmis un mesaj tranşant cu 3 luni înainte de EURO. „Sunt îngrijorat că mulţi jucători nu joacă la echipele de club„, a transmis selecţionerul. Columbia – România e pe 26 martie, de la ora 21:30, în direct pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

5. TOTO WOLFF, LAUDE PENTRU RIVALI

Toto Wolff recunoaşte supremaţia rivalilor de la Red Bull. „Sunt dintr-o altă Ligă„, a spus Şeful Mercedes. Marele Premiu al Australiei se va desfăşura în perioada 22-24 martie, live pe Antena3 CNN şi pe AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Mesajul afişat de fanii lui Dinamo pentru Mircea Lucescu în timpul meciului capital pentru salvarea de la retrogradare 22:00 VIDEOPAOK – Olympiacos 2-0 a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu continuă asaltul spre titlu, după victoria uriaşă din derby 22:00 LIVE TEXTDinamo – UTA 2-0! Lupta pentru salvarea de la retrogradare se dă ACUM. Toate rezultatele din play-out şi clasamentul actualizat 21:16 Alex Ioniţă a dat de pământ cu fanii FCSB-ului, care l-au ironizat pe Arena Naţională! Replică devastatoare a fostului rapidist 21:07 LIVE VIDEOBenfica – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Boavista (22:30). Spectacol total în Liga Portugal 21:02 Gloria Bistriţa, înfrângere dramatică în finala EHF European League! Echipa lui Pera a rămas fără două jucătoare în prima repriză 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:45 VIDEODanemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” Vezi toate știrile
Citește și