Închide meniul

România – Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au evidențiat avantajele tricolorilor înaintea marelui duel: „Rar se vede!”

Alex Ioniță Publicat: 22 iunie 2024, 16:51

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au evidențiat avantajele tricolorilor înaintea marelui duel: „Rar se vede!

România - Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au evidențiat avantajele tricolorilor înaintea marelui duel

Profimedia

România – Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au evidențiat avantajele tricolorilor înaintea marelui duel. Jurnaliștii au vorbit despre lotul lui Edi Iordănescu, dar și despre un alt capitol la care România este „peste” jucătorii lui Domenico Tedesco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Belgia sâmbătă, de la ora 22:00. Cel mai important meci al echipei naționale, din ultimii ani, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

România – Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au evidențiat avantajele tricolorilor înaintea marelui duel

Jurnaliștii din Belgia au notat că principalele avantaje ale României, pentru partida cu vedetele lui Domenico Tedesco, sunt Radu Drăgușin, Dennis Man, dar și sufletul echipei.

Adversarii de la EURO au mai menționat faptul că echipa lui Edi Iordănescu are un „suflet cum rar se vede”.

„Drăgușin, Man și sufletul, avantajele României în meciul contra Belgiei. Fundașul lui Tottenham și mijlocașul ofensiv de la Parma sunt jucătorii care ies în evidență dintr-o echipă a României care are un suflet cum rar se vede”, a notat publicația belgiană La Derniere Heure.

Reclamă
Reclamă 4

Mesajul transmis de belgieni se leagă de o declarație făcută de Edi Iordănescu, după victoria istorică cu Ucraina, în care selecționerul a cerut ca această generație a echipei naționale să fie numită: „Generația de Suflet”.

Tatăl unei vedete din naţionala Belgiei l-a făcut praf pe Domenico Tedesco: „Nu e bun”

Tatăl unei vedete din naţionala Belgiei l-a făcut praf pe Domenico Tedesco. Peter Trossard, tatăl lui Leandro Trossard, a susţinut că Tedesco nu ar avea calităţile necesare pentru a fi selecţionerul Belgiei.

Cu toate acestea, Peter Trossard consideră că Tedesco e mai potrivit decât precedentul selecţioner, Roberto Martinez. Singura calitate pe care i-a găsit-o Peter Trossard lui Tedesco este că, spre deosebire de Martinez, selecţionerul actual al Belgiei nu este încăpăţânat.

Reclamă

„Nu cred că Tedesco e un antrenor bun pentru Belgia, dar măcar nu are încăpățânarea lui Roberto Martinez. Leandro este criticat, dar el a schimbat pozițiile, deci nu poți avea o direcție clară în joc. Nu o văd bine în seara asta. Nu îi subestimați pe românii aceștia. Ucraina nu a fost implicată în primul meci, dar sper că mă înșel, belgienii înving și entuziasmul va izbucni”, a declarat Peter Trossard, potrivit hln.be, care citează ediţia de weekend a ziarului De Morgen.

Tatăl lui Kevin De Bruyne, Herwig De Bruyne, a fost mult mai ponderat în declaraţii. El a făcut apel la calm. De altfel, a susţinut că l-a văzut pe fiul lui, Kevin De Bruyne, liniştit înaintea meciului cu România.

„Nu cred că Kevin este foarte îngrijorat. Nu avem contact pe perioada turneului, dar văd că el radiază calm. A încercat să ia echipa în remorcă. El, de asemenea, protejează grupul din postura de căpitan. Nu este momentul să fim prea negativiști acum. Trebuie să susținem echipa”, a declarat Herwig De Bruyne.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și