Închide meniul

România – Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au evidențiat avantajele tricolorilor înaintea marelui duel: „Rar se vede!”

Alex Ioniță Publicat: 22 iunie 2024, 16:51

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au evidențiat avantajele tricolorilor înaintea marelui duel: „Rar se vede!

România - Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au evidențiat avantajele tricolorilor înaintea marelui duel

Profimedia

România – Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au evidențiat avantajele tricolorilor înaintea marelui duel. Jurnaliștii au vorbit despre lotul lui Edi Iordănescu, dar și despre un alt capitol la care România este „peste” jucătorii lui Domenico Tedesco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Belgia sâmbătă, de la ora 22:00. Cel mai important meci al echipei naționale, din ultimii ani, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

România – Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au evidențiat avantajele tricolorilor înaintea marelui duel

Jurnaliștii din Belgia au notat că principalele avantaje ale României, pentru partida cu vedetele lui Domenico Tedesco, sunt Radu Drăgușin, Dennis Man, dar și sufletul echipei.

Adversarii de la EURO au mai menționat faptul că echipa lui Edi Iordănescu are un „suflet cum rar se vede”.

„Drăgușin, Man și sufletul, avantajele României în meciul contra Belgiei. Fundașul lui Tottenham și mijlocașul ofensiv de la Parma sunt jucătorii care ies în evidență dintr-o echipă a României care are un suflet cum rar se vede”, a notat publicația belgiană La Derniere Heure.

Reclamă
Reclamă 4

Mesajul transmis de belgieni se leagă de o declarație făcută de Edi Iordănescu, după victoria istorică cu Ucraina, în care selecționerul a cerut ca această generație a echipei naționale să fie numită: „Generația de Suflet”.

Tatăl unei vedete din naţionala Belgiei l-a făcut praf pe Domenico Tedesco: „Nu e bun”

Tatăl unei vedete din naţionala Belgiei l-a făcut praf pe Domenico Tedesco. Peter Trossard, tatăl lui Leandro Trossard, a susţinut că Tedesco nu ar avea calităţile necesare pentru a fi selecţionerul Belgiei.

Cu toate acestea, Peter Trossard consideră că Tedesco e mai potrivit decât precedentul selecţioner, Roberto Martinez. Singura calitate pe care i-a găsit-o Peter Trossard lui Tedesco este că, spre deosebire de Martinez, selecţionerul actual al Belgiei nu este încăpăţânat.

Reclamă

„Nu cred că Tedesco e un antrenor bun pentru Belgia, dar măcar nu are încăpățânarea lui Roberto Martinez. Leandro este criticat, dar el a schimbat pozițiile, deci nu poți avea o direcție clară în joc. Nu o văd bine în seara asta. Nu îi subestimați pe românii aceștia. Ucraina nu a fost implicată în primul meci, dar sper că mă înșel, belgienii înving și entuziasmul va izbucni”, a declarat Peter Trossard, potrivit hln.be, care citează ediţia de weekend a ziarului De Morgen.

Tatăl lui Kevin De Bruyne, Herwig De Bruyne, a fost mult mai ponderat în declaraţii. El a făcut apel la calm. De altfel, a susţinut că l-a văzut pe fiul lui, Kevin De Bruyne, liniştit înaintea meciului cu România.

„Nu cred că Kevin este foarte îngrijorat. Nu avem contact pe perioada turneului, dar văd că el radiază calm. A încercat să ia echipa în remorcă. El, de asemenea, protejează grupul din postura de căpitan. Nu este momentul să fim prea negativiști acum. Trebuie să susținem echipa”, a declarat Herwig De Bruyne.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și