Închide meniul

Donna Vekic, în semifinale la Wimbledon! Calificare în premieră pentru sportiva din Croația

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2024, 18:04

Reclamă
Donna Vekic, în semifinale la Wimbledon! Calificare în premieră pentru sportiva din Croația

Donna Vekic, în semifinale la Wimbledon!

Profimedia

Donna Vekic s-a calificat în semifinale la Wimbledon! Jucătoarea croată de tenis, locul 37 WTA, a acces, marţi, în semifinalele turneului, al treilea grand slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vekic a trecut în sferturi de sportiva neo-zeelandeză Lulu Sun, locul 123 mondial, venită din calificări, scor 5-7, 6-4, 6-1.

Donna Vekic, în semifinale la Wimbledon!

Meciul a durat două ore şi opt minute, notează news.ro. Vekic s-a calificat în premieră în semifinale la un grand slam.

În sferturi, Vekic va evolua cu învingătoarea partidei dintre italianca Jasmine Paolini, locul 7 WTA, şi Emma Navarro, din SUA, locul 17 mondial.

Partida este programată marți seară, de la ora 19:00. În opinia specialiștilor, Emma Navarro este favorită pentru calificarea în semifinalele turneului.

Reclamă
Reclamă 4

Novak Djokovic, reacţie categorică după victoria de la Wimbledon

Novak Djokovic a oferit o reacţie categorică, după victoria cu Holger Rune de la Wimbledon. Sârbul a fost deranjat de fanii englezi şi de modul în care aceştia l-au încurajat pe adversarul său, în timpul partidei.

Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Wimbledon, după victoria cu Hulger Rune, scor 6-3, 6-4, 6-2. Sârbul s-a calificat pentru a 60-a oară în sferturi la un Grand Slam.

a finalul meciului cu Rune, Djokovic a afirmat că fanii au dat dovadă de lipsă de respect la adresa sa, prin manifestările de susţinere pentru danez: „Pentru toţi fanii care au avut respect şi au rămas aici în seara asta , vă mulţumesc din adâncul inimii mele şi apreciez asta. Şi pentru toţi acei oameni care au ales să nu respecte jucătorul (în acest caz eu) asă aveţi o noapte bună”.

Reclamă

„Sper că au comentat doar despre Rune şi că nu au fost lipsiţi de respect”, i-a spus Rishi Persad, la interviul la marginea terenului

La care Novak Djokovic a răspuns: „Au fost. Au făcut-o. Eu nu accept asta. Nu, nu, nu. ştiu că îl încurajau pe Rune, dar asta e o scuză pentru a mă huidui. Ascultaţi, sunt în circuit de mai bine de 20 de ani. Ştiu toate trucurile. Mă concentrez pe oamenii respectuoşi care plătesc biletul, iubesc tenisul şi apreciază jucătorii. Am jucat în medii mult mai ostile, credeţi-mă – voi nu mă puteţi atinge”.

Despre adversarul din sferturi, Alex de Minaur, favorit 9, Djokovic a spus: „Mă simt bine, am jucat cu Alex de câteva ori pe suprafeţe diferite, dar este prima dată pe iarbă, este unul dintre cei mai în formă tipi din circuit. Va trebui să alerg mult. Îmi place să alerg la 37 de ani”.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și