Închide meniul

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

Alex Masgras Publicat: 16 iulie 2024, 19:49 / Actualizat: 17 iulie 2024, 0:11

Reclamă
Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

Jucătorii lui Manchester City, înaintea unui meci / Profimedia

Al Nassr pregăteşte un transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei. Formaţia la care evoluează şi Cristiano Ronaldo vrea ca anul acesta să cucerească în premieră competiţia continentală din Asia şi ține să îşi întărească lotul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezonul viitor din Liga Campionilor Asiei se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

Potrivit mundodeportivo.com, Al Nassr îl vrea pe Ederson, portarul celor de la Manchester City. Formaţia din Arabia Saudită a făcut şi o ofertă pentru portarul brazilian, de 30 de milioane de euro.

Prea puţin, potrivit sursei mai sus menţionate, care susţine că şefii „cetăţenilor” i-au stabilit deja preţul portarului de 30 de ani: 50 de milioane de euro.

Ederson este atras de saudiţi şi cu un salariu uriaş. El ar urma să semneze pe două sezoane cu Al Nassr şi ar încasa 13 milioane de euro plus bonusuri pe an. Rămâne însă de văzut dacă Al Nassr va plusa sau dacă Manchester City va scădea din preţul pentru portarul care a fost o piesă extrem de importantă pentru Pep Guardiola.

Reclamă
Reclamă 4

La Al Nassr, Ederson îl poate reîntâlni pe Aymeric Laporte, fostul său coechipier de la Manchester City. De asemenea, el poate deveni coechipier cu alte nume mari precum Cristiano Ronaldo sau Sadio Mane.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

„Apreciez mult asta” Elias Charalambous a dezvăluit ce l-a impresionat în meciul FCSB – Virtus: „E ceva foarte drăguţ”

23:36

„Va trebui să semneze un alt contract” Gigi Becali, anunţ uluitor despre William Baeten, după ce acesta a fost prezentat la FCSB!

23:35

Malcom Edjouma, plin de încredere după ce FCSB s-a calificat în turul 2 UCL! Ce a spus despre penalty-ul cu U Cluj

22:56

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul de la Fiorentina: „În altă parte nu ştiu”

22:56

Tatăl lui Kobe Bryant a murit la 69 de ani. Kobe Bryant a murit în 2020, la 41 de ani

22:43

„Spectacol” Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus: „Am tras concluzia”

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv 6 Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”
Citește și