Închide meniul

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

Alex Masgras Publicat: 16 iulie 2024, 19:49

Reclamă
Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

Jucătorii lui Manchester City, înaintea unui meci / Profimedia

Al Nassr pregăteşte un transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei. Formaţia la care evoluează şi Cristiano Ronaldo vrea ca anul acesta să cucerească în premieră competiţia continentală din Asia şi vrea să îşi întărească lotul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezonul viitor din Liga Campionilor Asiei se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Al Nassr, transfer uriaş pentru Liga Campionilor Asiei! Un star al lui Manchester City, aproape de a deveni coleg cu Ronaldo

Potrivit mundodeportivo.com, Al Nassr îl vrea pe Ederson, portarul celor de la Manchester City. Formaţia din Arabia Saudită a făcut şi o ofertă pentru portarul brazilian, de 30 de milioane de euro.

Prea puţin, potrivit sursei mai sus menţionate, care susţine că şefii „cetăţenilor” i-au stabilit deja preţul portarului de 30 de ani: 50 de milioane de euro.

Ederson este atras de saudiţi şi cu un salariu uriaş. El ar urma să semneze pe două sezoane cu Al Nassr şi ar încasa 13 milioane de euro plus bonusuri pe an. Rămâne însă de văzut dacă Al Nassr va plusa sau dacă Manchester City va scădea din preţul pentru portarul care a fost o piesă extrem de importantă pentru Pep Guardiola.

Reclamă
Reclamă 4

La Al Nassr, Ederson îl poate reîntâlni pe Aymeric Laporte, fostul său coechipier de la Manchester City. De asemenea, el poate deveni coechipier cu alte nume mari precum Cristiano Ronaldo sau Sadio Mane.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:20

FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv

22:17

„Mai avem o pistă” Gigi Becali a anunţat varianta de rezervă, după ce transferul lui Arnold Garita a picat: „Atunci îl luăm”

22:03

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Ce l-a deranjat pe milionar: „Gata, la revedere”

21:24

Fanii FCSB-ului nu l-au uitat pe Federico Piovaccari! Gestul superb al galeriei roş-albaştrilor, la meciul de adio al italianului

21:16

Surpriză uriaşă în preliminariile Champions League! Campioana din Andorra, calificare miraculoasă la loviturile de departajare

21:02

O nouă plecare de la Universitatea Craiova! Un jucător important al oltenilor, cedat la o altă echipă din Liga 1!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 4 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și