Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 31 iulie

Viviana Moraru Publicat: 31 iulie 2024, 17:19

Reclamă

David Popovici luptă pentru o nouă medalie, la Jocurile Olimpice, la 100 m liberDavid Popovici luptă pentru o nouă medalie, la Jocurile Olimpice, la 100 m liber

David Popovici, la Jocurile Olimpice - Getty Images

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri sportive ale zilei de 31 iulie, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ultimele detalii, înaintea finalei de 100 m liber, de la Jocurile Olimpice. David Popovici va lua startul de pe culoarul al doilea și va lupta pentru o nouă medalie la Paris, după titlul olimpic cucerit la 200 m liber.

AntenaSport Update 31 iulie

1. David Popovici vrea o nouă medalie la Paris

David Popovici luptă pentru o nouă medalie, la Jocurile Olimpice, la 100 m liber. „Un erou local”, l-au numit francezii pe campionul român, care a fost avertizat însă de rivalul Chalmers: „Toate șansele sunt la mine”, a spus australianul.

2. Mircea Lucescu, aproape de națională

Reclamă
Reclamă 4

Mircea Lucescu este dorit de FRF la națională, după refuzul lui Gică Hagi. „Il Luce” a confirmat negocierile cu oficialii Federației: „Mereu am fost dispus să ajut”, a spus antrenorul.

3. Tănase s-a înțeles cu Becali

Pe AS.ro vezi ce condiție a pus Florin Tănase, pentru a semna cu FCSB. Atacantul s-a înțeles cu Gigi Becali și va fi plătit regește.

Reclamă

4. Finale pentru România la JO

Echipajele Ioana Vrînceanu – Roxana Anghel și Ionela Cozmiuc – Gianina van Groningen s-au calificat în finale la Jocurile Olimpice. Fetele vor lupta pentru medalii la Paris, după ce au impresionat în semifinale.

5. Kovács, delegat în Champions League

Istvan Kovács a primit o nouă delegare din partea UEFA. Românul va arbitra meciul echipei lui Jose Mourinho, Fenerbahce, din preliminariile Ligii.

 

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:26

Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul şi este în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice!

18:25

David Popovici, reacţie categorică după ce Pan Zhanle a fost acuzat de dopaj! Discurs de mare campion al românului

18:23

Arnold Garita semnează! Jucătorul care l-a impresionat pe Gigi Becali a făcut anunțul: „Este timpul să joc”

18:06

Marian Enache şi Andrei Cornea, după ce au cucerit aurul olimpic: „Am plâns / Nu mai există durere, medalia înseamnă enorm”

18:04

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB! Cum a numit-o pe campioană, înainte de dubla din turul 3 preliminar

18:03

Ana Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024 (19:15). Simone Biles, marea favorită

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și