Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 august

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2024, 18:07

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 august

Ionela Cozmiuc şi Gianina Van Groningen / Profimedia Images

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 2 august, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ultimele detalii despre Team Romania, din a şaptea zi de la Jocurile Olimpice. Canotajul a mai adus două medalii pentru „tricolori”.

AntenaSport Update 2 august

1. Două medalii pentru România

România a mai câştigat două medalii, la Jocurile Olimpice. Roxana Anghel şi Ioana Vrînceanu, la dublu rame, şi Gianina Van Groningen şi Ionela Cozmiuc, la dublu vâsle, au cucerit argintul.

2. Dezvăluirea lui Popovici

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici a făcut o dezvăluire incredibilă despre părinţii lui, după medaliile câştigate la Paris. „I-am văzut doar trei minute adunat”, a spus campionul român.

3. Petrescu a răbufnit

Pe AS.ro vezi ce l-a enervat pe Dan Petrescu, după ce CFR Cluj s-a calificat la pas în turul trei din Conference League. „Bursucul” a răbufnit, după 5-0 cu Neman Grodno.

Reclamă

4. FRF îl aşteaptă pe „Il Luce”

FRF aşteaptă răspunsul final din partea lui Mircea Lucescu. „Rămâne un 1% înainte de semnarea contractului”, a spus consilierul lui Burleanu, despre revenirea lui „Il Luce” la naţională.

5. Lucescu Jr a dat lovitura

Răzvan Lucescu a transferat un atacant de 11 milioane de euro. PAOK se pregăteşte intens pentru debutul în noul sezon. Campionatul Greciei se va vedea live pe AntenaPLAY, din 17 august.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:22

FotoNovak Djokovic, în lacrimi după ce s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice! Meci de vis, cu Alcaraz, pentru aurul olimpic!

22:16

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj

22:13

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | Toți ochii pe canotaj! Amăistroaie luptă pentru sferturi la tir cu arcul

22:11

LIVE TEXTDinamo – Gloria Buzău 1-0. Dennis Politic a deschis rapid scorul în meciul cu buzoienii!

21:49

Decizia lui Marius Măldărăşanu privind viitorul lui, după ce Hermannstadt a pierdut cu Oţelul şi e pe loc direct retrogradabil!

21:41

Petrolul Ploiești are o nouă conducere! „Lupii galbeni” au intrat într-o nouă eră. Anunțul oficial

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat”
Citește și