Închide meniul

Carlos Alcaraz le-a promis spaniolilor aurul la Jocurile Olimpice, înainte de finala cu Novak Djokovic: „Pregătiți-vă!”

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2024, 9:30 / Actualizat: 3 august 2024, 11:10

Reclamă
Carlos Alcaraz le-a promis spaniolilor aurul la Jocurile Olimpice, înainte de finala cu Novak Djokovic: „Pregătiți-vă!

Carlos Alcaraz le-a promis spaniolilor aurul la Jocurile Olimpice, îaninte de finala cu Novak Djokovic

Carlos Alcaraz / Profimedia

Carlos Alcaraz le-a promis spaniolilor aurul la Jocurile Olimpice, îaninte de finala cu Novak Djokovic. Sportivul a avut un discurs de campion și le-a transmis un mesaj susținătorilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea finală a probei de tenis masculin de la Jocurile Olimpice va fi Novak Djokovic – Carlos Alcaraz. Înainte de ultimul act, spaniolul a surprins pe toată lumea prin declarația sa.

Carlos Alcaraz le-a promis spaniolilor aurul la Jocurile Olimpice, înainte de finala cu Novak Djokovic

După meciul cu Felix Auger Aliassime, Carlos Alcaraz a transmis că își dorește să obțină aurul olimpic și să îi facă pe spanioli mândri. Totodată, sportivul a transmis că fanii săi ar trebui să fie pregătiți pentru „spectacolul pe care îl va oferi”.

„În finală încerca să fac lucrurile pe care le-am făcut până acum, nici mai mult, nici mai puțin. Până la urmă, este o finală, este un moment foarte important în viața mea și în cariera mea, și, de asemenea, foarte important pentru toți spaniolii. Dar nu voi încerca să mă gândesc la importanța meciului, ci să cred că este doar un alt joc.
Evident, obiectivul nostru la începutul săptămânii și obiectivul nostru la începutul anului a fost să obținem aurul, nu doar o medalie, ci aurul. Am medalia asigurată, așa că voi încerca să mă bucur de această finală, pentru că va fi un moment foarte frumos pentru mulți oameni, pentru echipa mea, pentru familia mea.

Pregătiți-vă pentru spectacolul pe care vi-l voi oferi (n.r. râde). Nu știu, aștept doar să mă încurajați, sunt foarte recunoscător oamenilor care sunt pe arenă și care au venit aici la Paris pentru a mă aclama, sunt un sprijin foarte important pentru mine în acest turneu. Le mulțumesc și spaniolilor care mă privesc de acasă, din fața televizoarelor și aplaudă fiecare punct. O să le dau ce vor ei, adică aurul”, a spus Carlos Alcaraz, citat de eurosport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Novak Djokovic, reacție superbă după calificarea în finala de la Jocurile Olimpice

Singurul titlu care îi lipsește lui Novak Djokovic este cel de campion olimpic, astfel că, odată cu victoria din semifinale, „Nole” s-a descătușat la interviu.

Sportivul a transmis că așteaptă acest moment de aproape 20 de ani. În marea finală de la Paris, Novak Djokovic se va duela cu Carlos Alcaraz, pentru titlul de campion olimpic.

„Aștept asta de aproape 20 de ani. Am jucat la patru Jocuri Olimpice, asta e a cincea ediție pentru mine, până acum nu am trecut

Reclamă

niciodată de semifinale. Am pierdut trei semifinale în primele mele patru Jocuri Olimpice. Am reușit să depășesc acest mare obstacol. Trebuie să fiu sincer și să spun că m-am gândit la toate semifinalele pe care le-am pierdut.

Am încercat doar să fiu concentrat pe moment. Am jucat împotriva unui jucător care se află într-o formă excelentă și care a ieșit la atac din ambele părți. Am încercat doar să-mi mențin concentrarea și să fac ceea ce trebuie să fac. În setul al doilea am avut emoții, emoții multe în general. Înainte de meci, în timpul meciului, foarte, foarte multe emoții. Dar sunt foarte bucuroas că am depășit acest obstacol și am obținut o medalie pentru țara mea”, a spus Novak Djokovic, în timpul interviului de pe teren.

Am realizat o mulțime de lucruri mărețe în acest sport, dar niciodată o finală la Jocurile Olimpice, așa că sunt foarte încântat. Sper că am adus bucurie fanilor sârbi și Serbiei, de asemenea și oamenilor din întreaga lume. Desigur, o să fiu cu gândul la Alcaraz mâine, dar sunt, de asemenea, recunoscătoar că am o zi liberă. Am nevoie de una”, a spus Novak Djokovic.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

„E idolul tuturor, persoana ideală!” Gică Hagi, încântat că Mircea Lucescu va fi selecţionerul României: „Alegerea perfectă!”

23:40

Katie Ledecky, a noua medalie de aur la Jocurile Olimpice. Americanca a intrat în istorie

23:38

„Îmi e frică să nu greşesc!” Gabi Iancu, reacţie incredibilă când a fost întrebat despre decizia lui Hagi de a refuza naţionala

23:26

Lorenzo Musetti a cucerit medalia de bronz la simplu, la Jocurile Olimpice 2024

23:20

România – Italia 7-18. Tricolorii nu au făcut faţă vicecampioanei mondiale. Ultimul meci va fi cu Muntenegru

23:16

Julien Alfred a cucerit aurul la 100 m. Moment istoric la Jocurile Olimpice. Victorie în faţa favoritei Sha’Carri Richardson

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat” 6 Zeljko Kopic, după Dinamo – Gloria Buzău 4-1: „M-am temut”! Avertisment pentru jucători: „Trebuie să lucrăm la asta”
Citește și