Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 7 august 2024

Publicat: 7 august 2024, 16:43

Reclamă

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 7 august 2024

Gigi Becali, în faţa jurnaliştilor / AS.ro

AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 7 august 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut un anunţ euforic după Sparta Praga – FCSB 1-1. Patronul campioanei României este sigur că echipa lui va juca în grupa Ligii Campionilor. Le-a promis jucătorilor prime uriaşe.

AntenaSport Update 7 august 2024

1. Becali a rezolvat transferul lui Tănase

Florin Tănase este transferul de Champions League făcut de Gigi Becali. Anunţul a fost făcut la 12 ore după remiza obţinută de FCSB cu Sparta Praga. Tănase a semnat pe doi ani şi va încasa 350.000 de euro pe an!

2. Cătălin Chirilă spulberă recorduri la Paris!

Reclamă
Reclamă 4

Cătălin Chirilă a avut un start fabulos la Jocurile Olimpice. Românul s-a calificat în semifinalele probei de canoe simplu 1000 de metri. A făcut-o într-un stil de mare campion, stabilind un nou record olimpic.

3. Mourinho, scos din minţi de Istvan Kovacs

Pe AS.ro afli şi motivul pentru care Istvan Kovacs l-a înfuriat pe Jose Mourinho. Românul a fost la centru în meciul pierdut de echipa lui Mourinho, Fenerbahce, cu Lille.

Reclamă

4. Lucescu a fost dorit la FCSB

Gigi Becali a recunoscut că l-a vrut pe Mircea Lucescu la FCSB. „Mi-a fost jenă să îi propun un contract de 600.000 de euro„, a afirmat patronul roş-albaştrilor. Lucescu nu s-a uitat la bani când a acceptat postul de selecţioner al României.

5. Di Maria continuă în Liga Portugal

Angel Di Maria a semnat, oficial, un nou contract cu Benfica! Noul sezon din Liga Portugal începe vineri și se va vedea LIVE VIDEO pe AntenaPLAY.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:55

US Open 2024 pune la bătaie premii record! Ce sume vor câştiga campionii de la New York

20:45

Polonia a eliminat SUA şi este prima finalistă la volei masculin! Slovenia, antrenată de românul Geani Creţu, s-a clasat pe 5!

20:30

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Cambei şi Firfirică luptă pentru medalii

20:27

Adi Popa îl avertizează pe Florin Tănase, după revenirea la FCSB: „Nea Gigi are taina asta”

20:26

Brazilienii au luat-o la rost pe Nadia Comăneci, după ce fosta mare gimnastă s-a implicat în cazul finalei de la sol!

19:55

Un muzeu dedicat carierei lui Novak Djokovic va fi construit la Belgrad!

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și