Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 august 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 8 august 2024, 18:09

Reclamă

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 august 2024

Denis Alibec, în tricoul Farului / Profimediaimages

AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 august 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec s-a înţeles cu Gică Hagi şi a revenit în Liga 1. Tot pe AS.ro afli când ar putea venea decizia în cazul contestaţiei Sabrinei Voinea şi cât vrea Gigi Becali pentru a renunţa la Joyskim Dawa.

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 august 2024

1. Denis Alibec a revenit

Denis Alibec a revenit în Liga 1! Gică Hagi l-a convins pe atacantul naţionalei să semneze cu Farul. După Louis Munteanu, Becali a mai ratat un atacant pe care îl dorea pentru Liga Campionilor.

2. Sori, OUT tot sezonul

Reclamă
Reclamă 4

Sorana Cîrstea s-a operat şi va rata restul sezonului. „Le mulţumesc tuturor pentru ajutor. Ne vedem în 2025”, a transmis Sori.

3. Sabrina aşteaptă decizia

Tot de pe AS.ro afli când ar putea veni decizia în cazul contestaţiei Sabrinei Voinea. Ana Maria Bărbosu, care a fost dată jos de pe podium la sol, a contestat şi ea rezultatul finalei.

Reclamă

4. Cât vrea Gigi pe Dawa

Gigi Becali a dezvăluit că Dawa are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. „Dacă cineva dă banii, să plece”, a spus Becali.

5. Cum l-a numit Pan Zhanle pe Popovici

Campionul olimpic în proba de 100 de metri, chinezul Pan Zhanle, are o mare admiraţie pentru David Popovici. E ”sursa mea de motivație și inspirație”, i-a spus chinezul preparatorului său fizic despre David Popovici.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:21

Letsile Tebogo a câştigat proba de 200 metri şi a intrat direct în istorie, la Jocurile Olimpice. Noah Lyles, bronz cu Covid

22:17

Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 14 | Cătălin Chirilă luptă pentru finală! Emoții și la lupte și haltere!

22:15

LIVE TEXTCorvinul – Astana 1-0. GOOOLLL Manolache. Echipa lui Florin Maxim, aproape să producă o nouă surpriză în Europa!

21:58

Cine va fi căpitan la FCSB, după revenirea lui Florin Tănase! Mihai Stoica a făcut anunțul

21:30

LIVE TEXTMaccabi Petah Tikva – CFR Cluj 0-1. Muhar, deschidere rapidă de scor! Mogoş a luat bara la ţintă

21:23

Cristiano Ronaldo, mesaj superb după ce Pepe și-a anunțat retragerea din fotbal! Ce i-a transmis fostului coechipier

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 13 | Emoţii la canoe! Alina Rotaru-Kottman luptă în finală la săritura în lungime
Citește și