Închide meniul

Nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Ahli Dubai 1-0! Echipa românului s-a calificat în Liga Campionilor Asiei

Alex Masgras Publicat: 13 august 2024, 20:41

Reclamă
Nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Ahli Dubai 1-0! Echipa românului s-a calificat în Liga Campionilor Asiei

Nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa - Al Ahli Dubai 1-0! Echipa românului s-a calificat în Liga Campionilor Asiei

Florinel Coman / Instagram Al Gharafa

Iată nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Ahli Dubai 1-0, din preliminariile Ligii Campionilor Asiei. Fostul jucător al celor de la FCSB s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei, după victoria noii sale echipe, Al Gharafa, în ultimul tur preliminar al competiţiei care se va vedea LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Gharafa a întâlnit-o pe Al Ahli Dubai din Emiratele Arabe Unite şi s-a impus cu 1-0. Echipa lui Florinel Coman ajunge astfel în grupele Ligii Campionilor Asiei, acolo unde va evolua împotriva unor echipe precum Al Nassr sau Al Hilal.

Nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Ahli Dubai 1-0! Echipa românului s-a calificat în Liga Campionilor Asiei

Unicul gol al partidei a fost marcat de tunisianul Ferjani Sassi, în minutul 50. Al Gharafa putea conduce încă din mintuul 6, dar golul lui Joselu, fostul star al celor de la Real Madrid, a fost anulat de VAR din cauza unei poziţii de offside.

Florinel Coman, o altă achiziţie nouă a qatarezilor, a fost înlocuit în minutul 90+6 al meciului pe care Al Gharafa l-a disputat pe teren propriu. Acesta este al doilea meci oficial pentru internaţionalul român la noua sa echipă, după ce a mai evoluat în remiza din prima etapă a campionatului cu Al Khor, scor 0-0.

Pentru prestaţia din meciul cu Al Ahli Dubai, Florinel Coman a primit nota 6.8 pe sofascore.com. Florinel Coman va putea fi urmărit în sezonul acesta de Liga Campionilor Asiei LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

Al-Gharafa a reacţionat în scandalul transferului lui Florinel Coman! Cum se apără formaţia din Qatar

Al-Gharafa a reacţionat în scandalul transferului lui Florinel Coman. Potrivit lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, campioana României nu a încasat suma de 5,25 milioane de euro pentru transferul lui Florinel Coman la Al-Gharafa.

Suma ar urma să crească cu un milion de euro, deoarece formaţia din Qatar a depăşit termenul limită pentru plata transferului.

Reclamă

Qatarezii i-au explicat lui Gigi Becali că banii au ajuns într-un cont din Vietnam, fiind victima unor hackeri. Cu toate acestea, Gigi Becali nu a vrut să audă de scuza celor de la Al-Gharafa şi i-a reclamat la FIFA.

În urma dezvăluirilor făcute de patronul celor de la FCSB, oficialii celor de la Al-Gharafa au oferit o reacţie pentru turcii de la Fanatik, susţinând că au trimis banii:

„Informațiile trimise către noi cuprind un cont din Vietnam. Noi am trimis banii”, au spus qatarezii, potrivit fanatik.com.tr.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 14 aug.

„Au făcut lucrurile dificile pentru noi” Elias Charalambous, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Micile detalii fac diferenţa”

0:25 14 aug.

Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”

0:17 14 aug.

Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!”

0:05 14 aug.

„Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta”

23:47

Gigi Becali, necruţător cu Charalambous şi Pintilii: „Am greşit echipa că m-am luat după ei! Nu mă mai iau în viaţa mea după ei!”

23:44

Decizia radicală luată de Gigi Becali după eliminarea FCSB din Liga Campionilor. Anunţul făcut imediat după 2-3 cu Sparta Praga

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 3 Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi 4 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 5 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 6 „Infernal!” Cehii, şocaţi înainte de FCSB – Sparta Praga! Ce i-a uimit când au ajuns în Bucureşti: „Nu e aşa cum ne-am imaginat!”
Citește și