Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 august

Publicat: 15 august 2024, 17:50

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 august

Darius Olaru / Profimedia Images

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 august de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru e tot mai aproape de plecare de la FCSB, iar noul sezon al Superligii Greciei se va vedea în AntenaPLAY.

AntenaSport Update – Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 august

1. OLARU, TOT MAI APROAPE DE TRANSFER

Darius Olaru e tot mai aproape să plece de la FCSB. „Sperăm să finalizăm transferul până pe 31 august„, a anunţat Giovanni Becali în exclusivitate pentru AntenaSport.

2. SUPERLIGA GRECIEI, ÎN ANTENAPLAY

Reclamă
Reclamă 4

Noul sezon din Superliga Greciei debutează în această săptămână, live pe AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, va juca sâmbătă cu Panserraikos, de la ora 20:00.

3. VESTE PENTRU MOLDOVAN

Tot pe AS.ro afli ce veste a primit Horaţiu Moldovan înaintea startului noul sezon din Spania.

Reclamă

4. MBAPPE, DEBUT DE VIS LA REAL

Kylian Mbappe a dat gol la debutul pentru Real Madrid şi a câştigat Supercupa Europei. „Dacă pot marca 50 de goluri, o voi face. Nu avem limite„, a spus Mbappe.

5. RONALDO, UN NOU RECORD

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din noul sezon pentru Al Nassr şi a ajuns la 23 de sezoane consecutive cu gol marcat. Starul portughez e gata să scrie istorie şi în Liga Campionilor Asiei. Tragerea la sorţi a meciurilor e vineri, de la ora 12:00, live pe AntenaPLAY.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:59

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei (12:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY). Florinel Coman, rivalul lui Cristiano Ronaldo

22:41

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni”! „Bursucul” i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

22:24

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League: „E foarte important pentru club!”

22:10

Câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League! Lovitură importantă pentru echipa lui Petrescu

21:54

Denis Drăguş a fost eliminat din Europa League! Nota pe care a primit-o pentru prestaţia din returul cu Rapid Viena

21:50

CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în play-off-ul Conference League

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 FotoMihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac: „Mai repede decât mă aşteptam”. Decizia luată după ce a scris istorie 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan
Citește și