Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 august

Bogdan Stănescu Publicat: 21 august 2024, 16:50

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 august

Marius Şumudică, cu ochii în lacrimi la conferinţa de presă / AntenaSport

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 august de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a fost prezentat oficial ca noul antrenor al Rapidului. Dan Şucu şi Viorel Moldovan au participat la conferinţa de prezentare a lui Şumudică la Rapid.

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 august

1. Şumudică, în lacrimi la conferinţă

Marius Şumudică a fost prezentat la Rapid într-o conferinţă de presă la care au participat Dan Şucu şi Viorel Moldovan. „Şumi” a plâns de faţă cu Şucu şi Moldovan. „Una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea„, a spus Şumudică.

2. Răzvan Marin, în echipa etapei

Reclamă
Reclamă

Răzvan Marin a fost inclus în echipa etapei din Serie A. Marin a fost notat cu 7 pentru prestaţia din meciul cu Roma. Retegui şi Marcus Thuram fac parte şi ei din echipa etapei din Serie A.

3. Răzvan Lucescu, mesaj de luptă

Tot de pe AS.ro afli ce mesaj de luptă le-a transmis Răzvan Lucescu jucătorilor săi înainte de duelul din play-off-ul Europa League. Lucescu şi PAOK pot fi urmăriţi LIVE pe AntenaPLAY în campionatul Greciei.

Reclamă

4. Adio emoţionant

Sven-Goran Eriksson a transmis un mesaj emoţionant de adio. „Am avut o viaţă frumoasă. Poate prea frumoasă”, a afirmat suedezul, care suferă de cancer în fază terminală.

5. Ollie Bearman, impresionat de Leclerc

Ollie Bearman a avut cuvinte uriaşe la adresa lui Charles Leclerc. „A fost de mare ajutor”, a spus Bearman despre Leclerc. Bearman l-a înlocuit pe Sainz în Marele Premiu al Arabiei Saudite. Marele Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în perioada 23 – 25 august, live pe Antena 3 CNN, Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26 21 aug.

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06 21 aug.

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05 21 aug.

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26 21 aug.

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26 21 aug.

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51 21 aug.

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și