Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 august

Publicat: 26 august 2024, 17:40

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 august

Sven-Goran Eriksson a murit / Profimedia Images

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 26 august, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sven-Goran Eriksson a murit la 76 de ani. Fostul mare antrenor s-a stins la doar 5 zile după ce a transmis un mesaj emoţionant de adio.

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 august

1. A murit Eriksson!

Sven-Goran Eriksson a murit! Fostul mare antrenor s-a stins din viaţă la doar 5 zile după ce transmitea un mesaj emoţionant. „Am avut o viaţă bună, sper să vă amintiţi de mine ca un om pozitiv”, spunea Eriksson.

2. Anunţul lui Becali despre Dawa

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a lămurit lucrurile în privinţa transferului lui Dawa de la FCSB. „Nu ştiu nimic”, a spus Becali pentru Antena Sport, după ce africanii scriau că a primit o ofertă de 2 milioane de euro pentru fundaş de la Panathinaikos.

3. Mesajul lui Răzvan Lucescu

Tot de pe AS.ro afli ce mesaj a transmis Răzvan Lucescu după victoria lui PAOK. Superliga Greciei se vede în AntenaPLAY.

Reclamă

4. Cicâldău semnează

Turcii anunţă că Alex Cicâldău va semna cu Westerlo. 3.5 milioane de euro e suma cu care Galatasaray a acceptat să îl vândă pe jucătorul naţionalei.

5. Djokovic şi Sabalenka, favoriţi la US Open

Novak Djokovic şi Aryna Sabalenka sunt favoriţii bookmakerilor la câştigarea US Open. Sârbul ar ajunge la 25 de Grand Slam-uri în carieră şi şi-ar bate propriul record.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:57

Maria Sakkari a abandonat în primul tur de la US Open! Motivul pentru care nu a mai continuat duelul cu Wang Yafan

20:33

Video„România la Cupa Mondială sună foarte bine” Miodrag Belodedici e convins că Mircea Lucescu poate califica naţionala la Mondial

20:30

LIVE SCOREGloria Buzău – U Cluj 0-2. Thiam a dat lovitura! Dan Nistor, gol din penalty! „Șepcile roșii” atacă primul loc din Liga 1

20:29

David Beckham, mesaj emoționant după moartea lui Sven-Goran Eriksson. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus suedezul

20:10

Jaqueline Cristian a fost eliminată în primul tur de la US Open. A fost învinsă de Daria Kasatkina, în două seturi

19:32

Comunicatul emis de Real Madrid, după moartea lui Sven-Goran Eriksson. Florentino Perez, mesaj pentru familia suedezului

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și