Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 septembrie

Viviana Moraru Publicat: 10 septembrie 2024, 16:32

Reclamă

AntenaSport Update 10 septembrie

Ianis Hagi, Alexandru Mitriţă şi Nicolae Stanciu, în România - Lituania 3-1/ Profimedia

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 10 septembrie, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ce a spus Ianis Hagi, după ce a fost decisiv în victoria României cu Lituania. Fiul „Regelui” a fost lăudat chiar şi de Gigi Becali.

AntenaSport Update 10 septembrie

1. Ianis, suporterul lui Rangers

Ianis Hagi o va susţine pe Rangers în meciul cu FCSB, din Europa: „Sper să iasă din grupe”, a spus fiul „Regelui”. El a vorbit despre viitorul lui, după ce a fost decisiv pentru România în meciul cu Lituania.

2. Becali, cucerit de Mitriţă

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a fost impresionat de Alex Mitriţă, după ce mijlocaşul a revenit cu gol la naţională: „Când pune piciorul pe minge, e posibil să fie gol”, a spus patronul de la FCSB despre vedeta oltenilor.

3. Aston Martin a dat lovitura

Pe AS.ro vezi ce lovitură a dat Aston Martin, chiar înaintea Marelui Premiu al Azerbaidjanului. Britanicii au câştigat lupta cu rivalele Ferrari şi McLaren.

Reclamă

4. Papeau, OUT de la Rapid

Jayson Papeau s-a despărţit de Rapid şi va juca în Liga a 2-a din Qatar. Marius Şumudică a mai renunţat şi la Răzvan Oaidă.

5. Samara, eliminată de la WTT Champions Macao

Eliza Samara a pierdut duelul „de foc” cu Mima Ito. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao, la o zi după ce şi Bernadette Szocs a fost învinsă, live pe AntenaPLAY.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:46

PAOK – Panathinaikos e exclusiv în AntenaPLAY (duminică, 20:30). Primul derby pentru Răzvan Lucescu în Superliga Greciei

20:43

Olanda – Germania LIVE SCORE (21:45). Duel de foc în Liga A din Nations League. Se anunţă spectacol la Amsterdam

20:41

VideoFanii României s-au tatuat şi s-au vopsit pe faţă înainte de a se bucura de succesul uriaş al naţionalei cu Lituania!

20:26

Adrian Newey a dezvăluit marele regret al carierei: „Nu a fost să fie”. Ce a spus despre colaborarea cu Fernando Alonso

19:52

Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce favoriţi are pentru Balonul de Aur 2024: „Da, chiar şi el poate”

19:45

Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și