Închide meniul

Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman luptă în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Programul zilei de luni

Bogdan Stănescu Publicat: 13 septembrie 2024, 13:57

Reclamă
Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman luptă în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Programul zilei de luni

Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman luptă în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman / colaj Profimedia Images, Instagram Al-Gharafa

Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman luptă în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Luni vom putea urmări, de la ora 19:00, meciul echipei lui Ronaldo, Al Nassr, cu Al Shorta, din Iran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, echipa lui Florinel Coman, Al-Gharafa, o întâlneşte pe Esteghlal, tot din Iran, la ora 21:00. Liga Campionilor Asiei este transmisă în AntenaPLAY.

Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman luptă în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Programul zilei de luni

Ronaldo şi Florinel Coman promit spectacol după ce s-au întors la echipele lor după pauza generată de meciurile echipelor naţionale.

Cristiano Ronaldo şi celelalte vedete de la Al Nassr, Mane, Brozovic şi Laporte, vor să debuteze cu dreptul în acest sezon din Liga Campionilor Asiei. Ronaldo îşi propune să cucerească acest trofeu, după ce anul trecut nu a reuşit să şi-l adjudece. Al Ain a cucerit competiţia, care a fost şi este transmisă în AntenaPLAY.

Al-Gharafa e gata şi ea de debutul din acest sezon de Liga Campionilor Asiei, cu Florinel Coman în prim-plan. Coman şi fostul atacant al lui Real Madrid, Joselu, vor putea fi urmăriţi luni, de la ora 21:00, în meciul cu Esteghlal.

Reclamă
Reclamă

Cristiano Ronaldo a depăşit bariera de 900 de goluri marcate în carieră. Invitat la tragerea de sorţi pentru Liga Campionilor, Cristiano Ronaldo le-a amintit celor prezenţi că evoluează acum în Liga Campionilor Asiei.

Tot luni, campioana Al Ain debutează în acest sezon de Liga Campionilor Asiei, de la ora 19:00, împotriva echipei Al-Sadd, din Qatar. Meciul va fi la ora 19, LIVE în AntenaPLAY.

Programul săptămânii din Liga Campionilor Asiei:

Luni, 16 septembrie:

Reclamă
  • Al Shorta – Al Nassr – 19:00
  • Al Ain – Al Sadd – 19:00
  • Esteghlal – Al-Gharafa – 21:00

Marţi, 17 septembrie:

  • Gwangju – Yokohama – 13:00
  • Shandong – Mariners – 13:00
  • Buriram – Kobe – 15:00
  • Shanghai Shenhua – Pohang – 15:00
  • Pakhtakor – Al Wasl – 17:00
  • Al-Rayyan – Al-Hilal

Miercuri, 18 septembrie:

  • Ulsan – Kawasaki – 13:00
  • Shanghai Port – Johor – 15:00

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

 

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:28

Ghinion teribil pentru Boavista! Ambii portari s-au accidentat grav la acelaşi antrenament. Liga Portugal se vede în AntenaPLAY

18:12

România – China 1-0, la Cupa Davis | Cezar Crețu, prima reacție după ce a câștigat meciul cu Yunchaokete Bu

18:02

Antrenorul lui Rangers a vorbit despre Ianis Hagi! Ce a putut spune despre situația „Prințului”

17:57

Mesajul EHF, după ce Cristina Neagu a anunţat că se retrage: „Handbalul îşi va pierde unul din magicieni”

17:31

Cristiano Ronaldo a ajuns la 1 miliard de urmăritori pe rețelele de socializare: „Am scris istorie!”

17:14

Gică Hagi, răspuns dur pentru suporterii care „au luat foc” după plecările lui Grameni și Popescu: „Ne facem că nu știm”

1 VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului 2 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 6 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte
Citește și