Închide meniul
VIDEO

Al Ain a câştigat Liga Campionilor Asiei! Victorie categorică în returul finalei cu Yokohama, live în AntenaPLAY

Alex Ioniță Publicat: 25 mai 2024, 19:55 / Actualizat: 27 mai 2024, 14:40

Reclamă
Al Ain a câştigat Liga Campionilor Asiei! Victorie categorică în returul finalei cu Yokohama, live în AntenaPLAY

Al Ain a câştigat Liga Campionilor Asiei! Victorie categorică în returul finalei cu Yokohama, live în AntenaPLAY

Jucătorii de la Al Ain, în timpul unui meci/ Profimedia

Al Ain a câştigat Liga Campionilor Asiei! Saudiţii au câştigat categoric returul finalei cu Yokohama, scor 5-1, după ce au pierdut manşa tur, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala Ligii Campionilor Asiei a fost live, exclusiv în AntenaPLAY. Imediat după fluierul final, fanii au declanşat sărbătoarea în tribunele arenei lui Al Ain.

Al Ain – Yokohama 5-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Al Ain a câştigat Liga Campionilor Asiei!

Final: Al Ain – Yokohama 5-1! Saudiţii au câştigat Liga Campionilor Asiei, după ce au întors rezultatul şi s-au impus categoric în meciul retur.

Min. 90+5: Al Ain – Yokohama 5-1! Laba a reuşit „dubla”, din pasa lui Palacios.

Min. 90+1: Al Ain – Yokohama 4-1! Laba a punctat şi el pentru saudiţi.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 67: Al Ain – Yokohama 3-1! Saudiţii şi-au mărit avansul, după ce Rahimi a marcat.

Min. 46: A început repriza secundă!

Pauză! Al Ain o conduce pe Yokohama cu scorul de 2-1, după prima repriză.

Reclamă

Min. 45+10: Yokohama a rămas în inferioritate numerică, după ce portarul Popp a văzut direct cartonaşul roşu, ca urmare a unui fault extrem de dur comis asupra lui Rahimi!

Min. 40: Al Ain – Yokohama 2-1! Yan a redus din diferenţă, iar situaţia la general este de egalitate, după ce japonezii s-au impus în tur, scor 2-1.

Min. 34: Al Ain – Yokohama 2-0! Gazdele şi-au mărit avansul şi au preluat conducerea la general, după ce Kaku a marcat din penalty.

Min. 8: Al Ain – Yokohama 1-0! Gazdele au reuşit să deschidă scorul, prin Rahimi, care a punctat din pasa lui Nader.

Min. 1: A început duelul dintre Al Ain şi Yokohama!

Update 18:50: Atmosferă de vis pe arena Hazza bin Zayed! Stadionul a fost umplut până la refuz, iar fanii au pregătit o coregrafie specială pentru returul finalei.

Echipele de start:

Al Ain: Eisa – Juma Hassan, Hashemi, Kouadio, Mohammed – Abbas, Park, Nader – Kaku, Rahimi, Palacios

Yokohama: Popp – Matsubara, Hatanaka, Kamihima, Nagato – Kida, Watanabe – Yan, Anderson Lopes, Uenaka – Elber.

Al Ain a ajuns în marea finală a turneului după ce a trecut de saudiții de la Al Hilal, cu scorul general de 5-4. De cealaltă parte, Yokohama a trecut de Ulsan, cu scorul general de 4-3.

De notat este faptul că cei de la Ulsan au eliminat-o pe Jeonbuk din sferturile de finală ale competiției, echipă care, la momentul respectiv, era antrenată de Dan Petrescu.

Manșa tur a finalei a fost prima întâlnire directă dintre cele două formații. La retur, japonezii pornesc cu prima șansă, dat fiind faptul că au un avantaj de un gol, obținut în prima manșă.

Programul finalelor din luna mai, din AntenaPLAY

Luna mai e luna finalelor în AntenaPLAY. Finala Cupei Franţei, Lyon – PSG, e pe 25 mai (22:00), atunci când va avea loc şi returul finalei Ligii Campionilor Asiei, Al-Ain – Yokohama (19:00). Tot pe 25 mai se va disputa şi Finala Cupei Greciei, Panathinaikos – Aris (20:30). Pe 26 mai se joacă finala Campionatului Mondial de Hochei din Cehia, de la ora 21:20.

Tot Duminică, 26 mai, va avea loc cel mai scump meci din lume, finala play-off-ului de promovare în Premier League. Leeds şi Southampton luptă pentru un loc în campionatul considerat cel mai puternic din lume, dar şi pentru 100 de milioane de lire sterline.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

Ultimele detalii înainte ca FCSB să-și afle adversara din Champions League! Decizia luată de UEFA despre tragerea la sorți

10:37

Viorel Moldovan, anunț despre viitorul lui Albion Rrahmani! Oferta primită de Rapid pentru golgheterul echipei: „Nu e ușor!”

10:26

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024: „Pregătiți-vă pentru un final dramatic”

10:10

Dan Petrescu forțează transferul unui „tricolor” de la EURO 2024! Mutarea de senzație pregătită la CFR Cluj

9:49

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

9:44

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și