Închide meniul
Video

AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 septembrie

Bogdan Stănescu Publicat: 13 septembrie 2024, 17:12

Reclamă

AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 septembrie

FCSB, la finalul unui meci din cupele europene / Profimedia Images

AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 septembrie de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii FCSB au aflat câţi bani trebuie să scoată din buzunar pentru a vedea meciurile campioanei României din Europa League. Biletele se vând doar la pachet.

1. Veste uriaşă pentru fanii FCSB

Fanii FCSB au primit o veste uriaşă! Campioana României a anunţat cât costă biletele la meciurile din Europa League. Ele se vând doar sub formă de pachet. Cel mai aşteptat meci este cel cu Manchester United.

2. Iancu l-a făcut praf pe Moldovan

Reclamă
Reclamă

Marian Iancu l-a criticat dur pe preşedintele Rapidului, Viorel Moldovan. „E zero, n-are niciun cuvânt de spus, un avatar al lui Şucu”, a declarat Iancu despre Moldovan.

3. Fanii lui Rangers îl sprijină pe Ianis

Tot de pe site-ul AS.ro află cum îl sprijină fanii lui Rangers pe Ianis Hagi. Chiar dacă a acceptat micşorarea salariului, fiul lui Gică Hagi tot nu e chemat la prima echipă.

Reclamă

4. Eriksson, condus pe ultimul drum

Sven-Goran Eriksson a fost condus pe ultimul drum de 600 de persoane. David Beckham a fost prezent şi el la înmormântarea fostului selecţioner al Angliei. Beckham l-a îmbrăţişat la funeralii pe tatăl regretatului antrenor.

5. Leclerc a făcut accident

Charles Leclerc a făcut accident în primul antrenament al Marelui Premiu al Azerbaidjanului. Max Verstappen a fost cel mai rapid. Antrenamentele continuă pe AntenaPLAY. Marea cursă e duminică, de la 13:45, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:10

Dinamo – Unirea Slobozia LIVE TEXT (21:00). Duel tare pe Arcul de Triumf. Echipele de start

19:45

„Chiar în halul ăsta să îți bați joc de noi?!” Noul autocar al lui Dinamo ar fi folosit de FCSB în trecut: „Ireal”

19:04

Mihai Popescu, dezvăluiri despre transferul la FCSB: „Ştiam că a căzut la un moment dat! Cu nea Gigi mă ştiam oarecum”

18:55

„Nepotul meu îl ducea acasă, băut și pilaf” Giovanni Becali, atac uluitor la adresa lui Vlad Chiricheș! L-a făcut praf pe fundaș

18:28

Ghinion teribil pentru Boavista! Ambii portari s-au accidentat grav la acelaşi antrenament. Liga Portugal se vede în AntenaPLAY

18:12

România – China 1-0, la Cupa Davis | Cezar Crețu, prima reacție după ce a câștigat meciul cu Yunchaokete Bu

1 VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului 2 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 6 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte
Citește și