Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 septembrie

Publicat: 18 septembrie 2024, 16:58

Reclamă

AntenaSport Update - cele mai tari ştiri ale zilei de 18 septembrie

Gigi Mulţescu a fost înmormântat

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 septembrie de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Mulţescu a fost înmormântat, iar FCSB a făcut un gest uriaş. Dennis Politic revine la Dinamo şi e apt pentru meciul cu Oţelul.

AntenaSport Update – cele mai tari ştiri ale zilei de 18 septembrie

1. Înmormântarea lui Gigi Mulţescu

Imagini copleşitoare la înmormântarea lui Gigi Mulţescu. Kopic şi jucătorii lui Dinamo i-au adus un ultim omagiu. Rivalii de la FCSB nu l-au uitat nici ei pe Mulţescu.

2. Revine Politic

Reclamă
Reclamă

Dennis Politic s-a antrenat cu prima echipă şi poate reveni în Oţelul – Dinamo. Politic a marcat 3 goluri în acest sezon, înainte de accidentare.

3. Antrenor pentru Cristiano

Cristiano Ronaldo are un nou antrenor. De pe as.ro, afli cine e campionul Italiei care e adus la Al-Nassr pentru a câştiga Liga Campionilor Asiei, live pe AntenaPLAY.

Reclamă

4. A murit Salvatore Schillaci

A murit Salvatore „Toto” Schillaci! Eroul Italiei de la Mondialul din 1990 avea 59 de ani. Acesta a pierdut lupta cu o boală incurabilă.

5. Recordul lui Endrick

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid. La 18 ani şi 58 de zile, brazilianul a devenit cel mai tânăr marcator în Liga Campionilor din istoria galacticilor. L-a depăşit chiar pe legendarul Raul.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:11

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

19:40

LIVE TEXTBologna – Șahtior 0-0 şi Sparta Praga – Salzburg 1-0. Manchester City – Inter (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor

19:28

„Decizie sălbatică” Reacţia danezilor după ce Adrian Petre s-a retras la 26 de ani: „Părea că va avea o carieră grozavă”

18:46

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap”!

18:18

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!”

18:14

Remarcatul lui Carlo Ancelotti după Real Madrid – Stuttgart 3-1: „E cel mai bun din lume”

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și