Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 octombrie

Publicat: 2 octombrie 2024, 17:52

Reclamă

AntenaSport Update 2 octombrie

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 2 octombrie, de pe site-ul AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro afli toate detaliile înainte de PAOK – FCSB. Gigi Becali a făcut deplasarea alături de jucătorii săi la Salonic.

AntenaSport Update – 2 octombrie

1. Gigi s-a luat de Popescu

Octavian Popescu s-a vopsit blond şi Gigi Becali nu l-a iertat: „Asta fac vedetele, el nu e vedetă”, a susţinut patronul, la plecarea spre Salonic.

2. Simona, victorie le revenire

Reclamă
Reclamă

Simona Halep a câştigat meciul cu Rodionova, de la Hong Kong. A fost prima victorie pentru româncă după mai mult de doi ani. Simo s-a impus în trei seturi

3. Năstase s-a luat de Halep

Tot de pe as.ro, afli ce a zis Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a aflat că românca participă la turneul de la Hong Kong.

Reclamă

4. Răzvan s-a trezit la 5

Răzvan Lucescu a recunoscut că s-a trezit la 5 dimineaţa, cu o zi înainte de PAOK – FCSB. „Am nişte gânduri”, a spus Lucescu, înainte de duelul din Europa League.

5. Florinel a făcut show

Florinel Coman şi-a meritat renumele de „Mbappe”, în Liga Campionilor Asiei: Coman a oferit două pase decisive şi Al – Gharafa a bătut-o pe Al-Ain, cu 4-2, live pe AntenaPLAY.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

21:50

LIVE SCOREReal Madrid, Liverpool şi Bayern joacă ACUM, în Champions League! „Galacticii”, conduşi de Lille!

21:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (joi, ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

21:10

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și