Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 octombrie

Bogdan Stănescu Publicat: 10 octombrie 2024, 17:04

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 octombrie

Roger Federer şi Rafael Nadal, la retragerea elveţianului / Profimedia Images

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 10 octombrie, de pe site-ul AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal a făcut anunţul zilei: se retrage din activitate! Ultima competiţie la care va participa este Cupa David. Reacţiile după anunţul retragerii lui Nadal au început imediat să curgă.

AntenaSport Update 10 octombrie

1. Rafa se retrage

Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea din tenis la 38 de ani. De 22 de ori campion de Grand Slam, spaniolul îşi încheie cariera după Cupa Davis. „Mereu am sperat că nu va veni ziua asta”, a reacţionat Federer.

2. George Baldock a murit

Reclamă
Reclamă

George Baldock, jucătorul lui Panathinaikos, a murit. Poliţia anchetează decesul fotbalistului de 31 de ani, al cărui trup a fost găsit fără suflare în piscina casei în care locuia. Baldock jucase duminică, în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos 0-0.

3. Adrian Mutu, ofertă din Liga 1

Tot de pe AS.ro afli ce ofertă a primit Adrian Mutu de la o echipă din Liga 1 şi răspunsul pe care l-a dat „Briliantul”.

Reclamă

4. Boupendza e al Rapidului

Rapid îl poate legitima pe Aaron Boupendza! Giuleştenii au primit răspunsul final de la FIFA, după disputa cu Zamalek. „Veste excelentă”, a transmis Rapid.

5. Popovici a strâns o sumă uriaşă

David Popovici a reuşit să strângă 160.000 de euro pentru 11 copii cu dizabilităţi. Campania, demarată alături de o fundaţie, va continua până când se vor aduna 450.000 de euro.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:05

Italia – Belgia și Anglia – Grecia LIVE SCORE (21:45). Meciurile serii din UEFA Nations League. Echipele de start

20:57

Ronaldinho nu renunţă la fotbal nici la 44 de ani! Starul brazilian a semnat cu un club din SUA

20:43

Florin Gardoș a auzit că Gigi Becali îl vrea, în continuare, pe Louis Munteanu la FCSB și a dat verdictul: „Nu văd de ce”

20:42

VideoNicolae Stanciu sună mobilizarea pentru Mondialul din America: „E timpul pentru România!”

19:43

Adevăratul motiv pentru care Kylian Mbappe nu a fost convocat la naţionala Franţei. „A fost decizia mea”

19:41

„Moştenirea ta va rămâne pentru totdeauna!” Novak Djokovic, mesaj emoţionant după ce Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 4 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 5 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 6 Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune
Citește și