Închide meniul
VIDEO

Coşmarul lui Neymar a luat sfârşit. Primele imagini cu starul brazilian în Al Ain – Al Hilal. Gest superb din partea unui coleg

Publicat: 21 octombrie 2024, 19:17

Reclamă
Coşmarul lui Neymar a luat sfârşit. Primele imagini cu starul brazilian în Al Ain – Al Hilal. Gest superb din partea unui coleg

Coşmarul lui Neymar a luat sfârşit. Primele imagini cu starul brazilian în Al Ain - Al Hilal

Captură AntenaPLAY

Coşmarul lui Neymar a luat sfârşit. Starul brazilian a fost aclamat de tot stadionul la revenirea după accidentare. Neymar E rezervă în Al Ain – Al Hilal, meci ce este live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul brazilian a revenit după mai bine de un an pe terenul de fotbal. Neymar este rezuervă în Al Ain – Al Hilal, din Liga campionilor Asiei.

Update Min. 26: Lodi a deschis scorul cu un şut superb, după o fază splendidă! Imediat după gol, Lodi a mers şi l-a luat în braţe pe Neymar.

Coşmarul lui Neymar a luat sfârşit

Neymar a fost tot un zâmbet la revenirea într-un meci oficial. Starul brazilian are un suporter de lux. Acesta a salutat-o pe micuţa Helena, fiica pe care o are cu un cunoscut influencer din Brazilia.

Operat în noiembrie anul trecut, Neymar a fost nevoit să parcurgă un drum lung pentru a putea reveni pe teren. În cele din urmă, recuperarea s-a încheiat, iar brazilianul este în lotul lui Al Hilal. Neymar a fost transferat la Al-Hilal în august 2023 de la Paris Saint-Germain. Din nefericire, acesta a suferit o accidentare la ligamentul încrucișat și menisc pe 17 octombrie 2023. Acesta s-a accidentat în timpul meciului de calificare al Braziliei pentru Cupa Mondială din 2026, împotriva Uruguayului.

Reclamă
Reclamă

„Ştiu că sunteţi nerăbdători, şi eu sunt nerăbdător, iar pe 21 octombrie mă întorc”, spunea Neymar, în videoclipul în care susține că este pregătit să joace din nou.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și