Închide meniul
VIDEO

Coşmarul lui Neymar a luat sfârşit. Primele imagini cu starul brazilian în Al Ain – Al Hilal. Gest superb din partea unui coleg

Publicat: 21 octombrie 2024, 19:17

Reclamă
Coşmarul lui Neymar a luat sfârşit. Primele imagini cu starul brazilian în Al Ain – Al Hilal. Gest superb din partea unui coleg

Coşmarul lui Neymar a luat sfârşit. Primele imagini cu starul brazilian în Al Ain - Al Hilal

Captură AntenaPLAY

Coşmarul lui Neymar a luat sfârşit. Starul brazilian a fost aclamat de tot stadionul la revenirea după accidentare. Neymar E rezervă în Al Ain – Al Hilal, meci ce este live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul brazilian a revenit după mai bine de un an pe terenul de fotbal. Neymar este rezuervă în Al Ain – Al Hilal, din Liga campionilor Asiei.

Update Min. 26: Lodi a deschis scorul cu un şut superb, după o fază splendidă! Imediat după gol, Lodi a mers şi l-a luat în braţe pe Neymar.

Coşmarul lui Neymar a luat sfârşit

Neymar a fost tot un zâmbet la revenirea într-un meci oficial. Starul brazilian are un suporter de lux. Acesta a salutat-o pe micuţa Helena, fiica pe care o are cu un cunoscut influencer din Brazilia.

Operat în noiembrie anul trecut, Neymar a fost nevoit să parcurgă un drum lung pentru a putea reveni pe teren. În cele din urmă, recuperarea s-a încheiat, iar brazilianul este în lotul lui Al Hilal. Neymar a fost transferat la Al-Hilal în august 2023 de la Paris Saint-Germain. Din nefericire, acesta a suferit o accidentare la ligamentul încrucișat și menisc pe 17 octombrie 2023. Acesta s-a accidentat în timpul meciului de calificare al Braziliei pentru Cupa Mondială din 2026, împotriva Uruguayului.

Reclamă
Reclamă

„Ştiu că sunteţi nerăbdători, şi eu sunt nerăbdător, iar pe 21 octombrie mă întorc”, spunea Neymar, în videoclipul în care susține că este pregătit să joace din nou.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și