Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 octombrie

Publicat: 28 octombrie 2024, 16:49

Reclamă

AntenaSport Update 28 octombrie

Gigi Becali, în timpul unui interviu / AS.ro

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 28 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro găseşti toate reacţiile de după derby-ul FCSB – Rapid, scor 0-0. Roş-albaştrii au făcut un pas greşit în lupta pentru titlu şi sunt în faţa confruntării cu Dinamo, din Cupa României.

AntenaSport Update 28 octombrie

1. Decizie radicală luată de Gigi Becali

Gigi Becali schimbă liniile la FCSB. Târnovanu este singurul jucător, din remiza cu Rapid, care va fi titular în derby-ul cu Dinamo din Cupă. Dezamăgit de Daniel Popa, patronul roş-albaştrilor s-a decis să transfere un atacant la iarnă.

2. Eliminare prematură pentru Halep

Reclamă
Reclamă

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la Hong Kong. A cedat în două seturi identice, 3 la 6, împotriva chinezoaicei Yue Yuan. A şasea favorită a revenit de la 0 la 3 în actul secund.

3. Răzvan Lucescu, învins din nou!

Tot pe AS.ro afli şi ce a spus Dejan Lovren despre Răzvan Lucescu, după ce PAOK a pierdut surprinzător cu Heraklion. Românul riscă să fie demis!

Reclamă

4. Carlos Sainz, campion în Mexic

Carlos Sainz a triumfat în Marele Premiu al Mexicului. „Îmi doream de mult o victorie cu Ferrari. A fost incredibil că am obţinut-o aici„, a declarat Sainz, după cursa care a fost în direct pe Antena Stars şi AntenaPLAY. Verstappen s-a clasat pe şase, după o penalizare uriaşă de 20 de secunde!

5. Ten Hag, OUT de la United

Erik ten Hag a fost dat afară de la Manchester United. Interimatul va fi asigurat de o legendă a „diavolilor”, Ruud van Nistelrooy.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:11

Tricoul lui Vinicius a ajuns pe covorul roșu, la gala Balonului de Aur! Gest fabulos la Paris, după boicotul lui Real Madrid

21:00

LIVE TEXTFarul Constanţa – Universitatea Craiova 2-0. Constănţenii, debut perfect de meci! Denis Alibec, gol şi assist

20:44

Numele lui Vinicius, scandat de fani la Theatre du Chatelet din Paris, unde are loc gala Balonului de Aur!

20:39

Organizatorii galei Balonului de Aur au reacționat după boicotul lui Real Madrid: „Niciun club nu știe cine va câștiga!”

20:28

Vinicius voia să meargă la gala de decernare a Balonului de Aur, dar nu a fost lăsat! Cine i-a transmis ferm să nu se ducă

20:02

OFICIAL | Mario Balotelli a semnat în Serie A! A fost prezentat de noua echipă: „Bine ai venit!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4
Citește și