Închide meniul

”Simona Halep nu a fost lăsată să revină”. Analiza specialistului după eșecul sever de la Roland Garros

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2020, 10:30

”Simona Halep nu a fost lăsată să revină”. Analiza specialistului după eșecul sever de la Roland Garros

Profimediaimages

Simona Halep, eliminată de la Roland Garros

”Nu am avut dezamăgit, nici ea nu cred că a fost. A părut că revine la începutul setului 2, dar nu a fost lăsată de Iga. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mingile au fost foarte rapide. Iga a jucat excelent. Absolut orice aspect al ei a fost de mare calitate la Iga. A fost de la început la sfârșit”, a spus dublul finalist de la Roland Garros, la Eurosport. 

Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 2-6

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a fost învinsă, duminică, scor 6-1, 6-2, de poloneza Iga Swiatek, locul 54 WTA, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 283.500 de euro şi cu 430 puncte WTA. Halep rămâne cu un premiu de 189.000 de euro şi cu 240 de puncte WTA după această ediţie a turneului de la Roland Garros.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și